Egy macska miként tekint ránk inkább? Gazdi vagy csak mint valamilyen társ?
Figyelt kérdés
2021. febr. 17. 13:12
1/41 anonim válasza:
Társként, de ezt ne gondold degradálásnak!
4/41 anonim válasza:
Vagyis a mi macskánk lett! Nem is járt többé vissza az eredeti gazdájához...
5/41 anonim válasza:
tulajdonként... azért dörgölőzik hozzád, hogy megjelöljön téged a szagával, hogy az övé vagy
6/41 anonim válasza:
A pontos válaszhoz a kutyát is be kell venni:
- kutya:
a gazdi szállást ad, etet, törődik velem, tehát Ő az isten:
- macska:
a gazdi szállást ad, etet, törődik velem, tehát ÉN vagyok az isten.
.
A kutya HOZZÁD megy vissza, a macska a HELYHEZ. (Erre esetleges költözés esetén fokozottan kell ügyelni! Ha nem szoktatod az új helyhez kinti macskádat, keresd a régi lakásodnál. Ez ne a személyhez kötődés magasfoka.)
7/41 anonim válasza:
8/41 anonim válasza:
4.te meg ne beszélj többes számmban..
én macskám társaként tekint rám.
nagyon szeret és bújos...
9/41 anonim válasza:
8.jól van ember elég ,ár mond ki bátran hogy utálod a macskákat...
látszik a stilusodon!
10/41 anonim válasza:
Nemtudom hogy tekintenek ránk a macskák, én csak azt tudom, hogy az enyém szeret engem és ha több órára elmegyek otthonról, akkor folyamatosan engem keres, mert hiányzom neki. Az baromság, hogy a macskák csak a kajára mennek. Lehet hogy van ilyen macska, de a legtöbb igenis szereti, ha van, aki törődik, foglalkozik és játszik velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!