Valakinek gyógyult már meg cicája FIP (fertőző nedves hashártyagyulladásból). Mit csináltatok vele? Nagyon várom a válaszokat!
Akkor én nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy 1 hónap után meggyógyult a cicám!
Kb. 1 hónapja láttam, hogy mekkora a hasa a kandúr cicámnak... még poénkodtunk is, hogy biztos megevett egy galambot, vagy valami...
De 3 nap múlva is ugyanakkor hasa volt...
1 hónapja hétfőn elvittem az állatorvoshoz, épp szabadságon volt, 1 hétig nem is dolgozott...
Utána hétfőn elvittem a cicámat, mondta, hogy mi van, én akkor már sejtette, megsirattam, de megpróbáltam neki mindenből a legjobbat megadni... Hétfőn, Szerdán és pénteken kapott gyulladáscsökkentő és lázcsillapító injekciót, semmi műtét, semmi lecsapolás...
Holnap lesz, hogy 9. alakalommal kapja az injekciót, és a hasa visszanyerte eredeti formáját, és már nem lehet kitapogatni a cicám gerincét... mert 3 héttel ezelőtt meg lehetett számolni az összes csigolyáját!
LUCIFER MEGGYÓGYULT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!