Repült már be hozzátok be a lakásba denevér? Bántott
vagy mit csináltatok vele?
Figyelt kérdés
2011. aug. 22. 22:30
1/10 anonim válasza:
Hozzám már többször repült be, panel lakás legfelső emeletén a tető alatt elég sok denevér van és amikor bukóra nyitom az ablakot van hogy betéved egy-egy. Volt hogy az éjszaka kellős közepén bepottyant, én meg csak hallgattam hogy valami motoszkál a szőnyegen :D két újságpapírral összeügyeskedtem a földről és kitettem az erkélyre. Amúgy amikor beesnek hozzám soha nem röpködnek a szobában hanem mindig csak összekuporodnak a földön. Nagyon félhetnek.
Egyszer viszont a mamámnál a kályhába is beesett egy denevér, fentről a kéményből. Na azt ki kellett szedni papámat meg is harapta. Eléggé fájhatott neki ahogy az arcáról leolvastam :)
Amúgy a harapástól eltekintve szerintem tök cuki kis szőrmókok.
2011. aug. 22. 22:35
2/10 anonim válasza:
Igen egyszer. Sajnos bele is halt a látogatásba, pedig nem volt célunk bántani csak valahogy kikergetni.
2011. aug. 22. 22:43
3/10 anonim válasza:
csak egyszer, hozzánk is beesett néhány éve, csak azt láttam hogy valami sokkal nagyobb mint bogár, és sikítva magamra húztam a takarót :D úgyhogy én nem is láttam nagyon, csak testvérem, ő mondta, hogy denevér volt, meg hogy a szőnyegen kúszott, de aztán valahogy kiment az ablakon. utólag sajnáltam hogy úgy megijedtem, még nem láttam élőben denevért! de sztem a denevér is meg lehetett ijedve.
2011. aug. 22. 22:44
4/10 anonim válasza:
hozzánk is szokott:) de általában ki is ment :)
meg már nyestünk is volt párszor:)
2011. aug. 22. 22:46
5/10 anonim válasza:
Nálunk is nekem az ablak alatt van az ágyam képzelheted rá eset a takaróra fúúú szerintem a sikolyom még a szomszéd is hallotta xD le dobtam a takarót meg néztem mi az azt hittem a tesom hörcsöge de az fehér volt ,láttam össze kuporodva egy fekete izét azt takaróval együtt kiraktam egy közeli fára xD
2011. aug. 23. 09:29
6/10 anonim válasza:
Nálunk a padláson van. Nem bántjuk őket, ők sem bántanak minket. A padlástérből is nyílik egy erkély, csak télen van zárva, de egyébként mindig nyitva van, szerintem ott közlekednek :)
2011. aug. 23. 09:40
7/10 anonim válasza:
a lényeg, hogy csupasz kézzel ne fogd meg, vagy ha mégis moss kezet utána alaposan. a veszettség vírusát hordozza sok egyed. bántani nem fognak, valahogy próbált kiterelni, szabadon engedni. (engem a hangja rémisztett meg) 20f
nem megijedtem, csak furcsa volt az a magas frekvencia amit kiadott, mintha a fejem belsejében hallottam volna (mint a függetlenség napjában az idegen) :D
2011. aug. 28. 20:28
8/10 anonim válasza:
Hozzám épp a tegnap éjjel repült be, hajnal háromkor...szárnycsapkodást hallottam, azthittem, hogy a TV-ben megy valami..aztán felkapcsoltam a villanyt, láttam, hogy egy denevér a plafonomtól pár centire repdes oda-vissza...nagynehezen függönnyel megfogtam, és kiraktam az erkélyre :) reggel vettem észre, hogy van egy cuki kis 15 cetis marás az alkaromon...aztán mehettem vele kórházba, kaptam tetanuszt, +2 oltást veszettség ellen, és még 2re vissza kellesz menni..jó látogatás volt, az ablak kb 5 centire volt nyitva
2012. szept. 5. 16:14
9/10 anonim válasza:
Hozzánk is már repült be egy denevér, és azt vettük észre, hogy csak összekuporodott....aztán, fogtunk egy dobozt, bele terelgettük, és kivittük az erkélyre, onnan ment a maga útjára...elneveztük deninek....(10 emeletesben lakunk, és szoktunk látni esténként körözni, egy-egy jószágot)
2012. szept. 30. 19:09
10/10 anonim válasza:
Igen,és ki kelett nyitni neki az erkélyajtót egész délután,amíg ki nem repült a lakásból.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!