Mennyi van hátra a cicámnak?
Sziasztok. Rettentően aggódom a cicámért. 12 éves, nőstény. Sajnos anno nem lett ivartalanítva, de sosem születtek kölykei mert benti cica. Én már rég elköltöztem otthonról, anyukámmal élnek együtt.
Pár hónapja vettem észre rajta egy nagy csomót, meg is lett műtve, mint kiderult, emlődaganat volt. A műtét nagyon megviselte, de pár nap múlva újra erőre kapott. Pár napja viszont erőtlen, kevesebbet eszik, kedvetlen, fogyott is. Az állatorvos megrontgenezte, vizsgálta. Kiderult, hogy víz volt a tüdejeben, erre vizhajtot kapott, azt szedi most. Viszont továbbra is keveset eszik, olyan kis szomorú és nyavogni is kevesebbet nyavog, mintha feladta volna az életet. Csak fekszik a kis dobozában, néha megy csak ki a konyhába enni. :( Megszakad a szívem érte. Attól félek, valami áttéte lehet, amit a röntgen nem mutat ki, vagy kiújulhat nála a daganat, és nem veszi észre az orvos.. Bár minden héten viszik anyuék orvoshoz. Milyen lehetőségeink vannak, történt már ilyen valakivel?
ezt nem lehet megjósolni. ha nem bízol az orvos diagnosztikájában, vidd el egy másik dokihoz.
az én kutyusom életét a második orvos szakvéleménye mentette meg. életében először látott minket a doki, de nem volt hajlandó elaltatni kutyámat, hanem még aznap soron kívül megoperálta. még két évig élt velünk.
azóta a cicáimat, új kutyusomat is hozzá visszük.
cicádnak a legjobbakat kívánom!!!
A vízhajtótól legyengülhet, mivel az nem csak a felesleges vizet viszi ki a szervezetből, hanem az ásványi anyagokat is. Mitől lett víz a tüdejében? Annak a kiváltó okát is kéne kezelni (ha lehet); a vízhajtó csak tüneti kezelés, nem gyógyít.
Kérdezettek meg az állatorvost, hogy mit javasol. (vagy akár egy másod vélemény, másik orvostól)
Köszönöm a valaszaitokat. :)
A víz okát nem tudta megmondani az orvos. Illetve káliumot sem kap, nem említette ezt sem. De ezt mindenképp megkerdezem.
El fogom vinni egy másik orvoshoz inkább, hátha valaki többet tud majd.
Remélem, hogy hétfőn kiderül mi a baj és kezelhető.
A legjobbakat a cicának! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!