Nem bírok a cicámmal. Ajánlanátok macska pszichológiáról szóló könyveket?
Valószínűleg ilyen a személyisége. A kandúromat 2 napos kora óta cumiztattam (kukában, a zacskóban találtam őket) és hiába 7 éves, ki sem mászik azóta se a s.ggemből.
Ha egyedül van, akkor óbégat, ha vécére megyek megvár az ajtó előtt. Ha nem csukom be az ajtót csak bezárom, akkor kinyitja és leül velem szembe. Folyamatosan magyaráz, olyan mint egy rágógumi, levakarhatatlan. :D
A nőstényem már nem ilyen, elvan magában és sokszor van emberundora.
Szerintem a tied is ilyen beszédes macska lehet, akinek 0-24 be nem áll a szája. :D
Köszönöm mindenkinek.
Az igaz, hogy nagyon ragaszkodó, 3 hónapos koráig sehova nem mehettem nélküle, csipogott utánam. Mosogatás közben a vállamon csücsült. Ő is kinyitja az ajtót, két lábra állva lazán eléri a kilincset nyújtózás nélkül.
Csak ez az akaratosság, hogy ha nem tetszik neki valami, iszonyúan tud tépni, harapni, karmolni. Mintha két személyisége lenne.
A nyafogás meg sokszor nem is nyávogás, hanem ilyen berregés szerű trrr vagy hrrr hang 😂
Meg amikor hisztizik az olyan, hogy gyors egymás utánba, 1 mp szünetekkel direkt vékony hangon azt mondja, hogy: nyá nyá nyá nyá 😂
Viccesen hangzik, meg leírva is annak tűnik, de egy idő után marhára idegesítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!