Ha egy macska elkerül a családjától, majd néhány hónap múlva vissza, megismeri a családja? Visszafogadják?
Figyelt kérdés
Befogadtunk egy kandúr cicát (kb 5-6 hónapos volt, most már 9), de nem bírja a bezártságot (bérházban lakunk, 3.emeleten, mindig az ablakban van és sír). Az erkélyre nem merjük kiengedni, mert simán ki tudna ugrani. Szeretnénk vissza adni a szabadságát (nagyon fogok sírni, mert nagyon szeretem, és hiányozni fog), de félek nem fogadná vissza a családja. 2 vele egykorú testvére van, és ott vannak a tesóival a szülei is. Ha vissza viszem, fel fogják ismerni? Az apja vagy a tesói nem zavarják el? Hétfőre van időpont ivartalanításra, de ha tudnám, hogy vissza fogadják, akkor nem ivartalanítjuk.2021. febr. 13. 20:53
11/26 A kérdező kommentje:
De könyörgöm, a kérdésre válaszoljatok ahelyett, hogy kioktatnátok. Köszönöm
2021. febr. 13. 21:26
12/26 anonim válasza:
Ha az mondom, hogy nem akkor kerestek neki normális helyet?
13/26 anonim válasza:
nem fogadják vissza, el fogják zavarni.
14/26 A kérdező kommentje:
Miért nem fogják visszafogadni? Nem ismerik meg? Vagy mi?
2021. febr. 13. 21:34
15/26 anonim válasza:
nem ismerik meg, eltelt 9 hónap. az anyamacska már a 8-12 hetes kölykeit is elkezdi magáról leválasztani, apránként "elpofozza" őket a cicitől. talán befogadják, és nem azért, mert családtagnak ismerik el. de inkább elmarják majd, szerintem. na mindegy, ez a te - illetve anyád - döntése, én nem látok bele annak a macskacsaládnak a fejébe. mindenesetre én nem kockáztatnék
16/26 A kérdező kommentje:
Jaj neeeem. Nem 9 hónapja van nálunk. 5-6 hónapos lehetett, mikor hazahoztuk, és most 9 hónapos
2021. febr. 13. 21:44
17/26 anonim válasza:
A macskák nem maradnak együtt. Már a többi kölyök is nagy eséllyel szétszóródott, vagy már teleszültek egy egész telephelyet és konkrét kolónia van....ne legyetek ilyen felelőtlenek!!!!!!!
HíVJATOK FEL EGY MACSKAMENTÉST VAGY MENHELYET, ENNYIRE NEM BONYOLULT!
18/26 anonim válasza:
Ha lenne benned emberség akkor legalább meghirdetnéd...
De nem, inkább kibaxxod visszs az utcára. Gratulálok
19/26 A kérdező kommentje:
Nem az utcára baxxom vissza, mert a családját etetjük rendszeresen
2021. febr. 14. 13:57
20/26 anonim válasza:
De, kérdező, ez ugyanaz. Hagyod, hadd szaporodjanak a vakvilágba, aztán me pusztuljanak el gázolás, mérgezés miatt, stb. Kegyetlen egy nyomorult vagy, hogy a kisujjadat sem mozdítod a témában, pedig kb egy telefonhívásba kerülne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!