Hány ezer Ft-ot költötök a cica tápjára? Illetve hány kg tápot eszik meg kb. egy hónapban?
Nekünk 2 cicánk van, ketten megesznek egy nap egy 400g-os konzervet mellé elropogtatnak ketten 100g konzervet.
30-31 db konzerv fogy 1 hónapban és 3 kg száraztáp.
Így a 2 cica etetési havonta majdnem 30ezer Ft.
A ti cicáitoknak mennyibe kerül az etetése havonta?
Az enyémek 10kg-osak.
Main Coon keverékek.
Nekem panelbem egy UV macskam van.
Purina one prenium 800g-os eleg 3 hetig.
Egyszeruen nem egy nagy etku joszag.
11 eves, mindig ilyen volt.
De legalabb olcso.
Én vagyok a száraztápfelelős, a nedvestápról valaki más gondoskodik a családban, úgyhogy én csak a szárazról tudok nyilatkozni.
Két macska van, az egyik 3,4 kilós, a másik 5,2. Purizont esznek. Egy 6,5 kilós zacskó 12.000 Ft, és elég nekik két és fél-három hónapra.
2 macskám van.
Az egyiknek érzékeny a gyomra, neki főzök.
Kb 15db csirkecomb egy hónapra (az nem is tudom, kb 4kg)
Leveszöldségek - 2x
4000 Ft
Juti 1200 Ft
Külön száraz 1600 ft
Másik:
Konzerv kb 5000 Ft
Száraz táp, többnyire csak a mindenevő eszi. 1 nap alatt fél kilót is benyomna... Applawsról átálltunk concept for lifera, mert nem bírtam anyagilag, és nem hagyom kint előtte egész nap.
Havi szinten max 6000 Ft
Juti 1200 Ft
Csirkenyak 1000 Ft
Kb 20.000ben vannak
Egy 5 kilós kandúrom van (7 éves) és egy 2,5 kilós nőstényem (8 éves).
Nálunk havi 4 kg száraztáp fogy, a Wild freedom-ot rendelem nekik. Szállítással együtt 10.000-re jön ki kb. Most kezdtem el kísérletezni a Lukullus konzervvel, nem aratott mindkettőnél sikert.
Nagyon durva esetben, ha rendelek magas hústartalmú konzerveket is, akkor 20.000 forintra jön ki havonta a kaja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!