Mit lehet tenni csipás cicával?
Figyelt kérdés
2 éves kinti benti kandúrom szeme csipás lett. 3 napja kamilla teás vattapamaccsal tisztítom neki de úgy tudom a kamilla kiszárítja a szemeket. Mivel próbálkozzak? Vagy mindenképpen nézzen rá egy állatorvos?2021. febr. 9. 18:55
1/14 anonim válasza:
A kamilla jó lesz! Vagyha van embernek való, általános, szemcsepp.
2/14 anonim válasza:
Allatorvos ir fel neki szemcseppet, itt a kamilla szerintem nem segit.
3/14 anonim válasza:
Mindenképp nézzen rá orvos, de nagyon felhígított betadine is jó lehet rá.
4/14 A kérdező kommentje:
Milyen szemcseppet? Gondolom vényköteleset
2021. febr. 9. 19:18
5/14 anonim válasza:
Szerintem egy max 10.000ből megúszod az orvost és a cseppet is, szóval ezen ne akarj spórolni.
6/14 anonim válasza:
Bemész bármely patikában, és adnak rá szemcseppet.
7/14 A kérdező kommentje:
Nem spórolok szegény cicán, gondolom a vény nélküli szemcseppek úgy se használnának
2021. febr. 9. 19:24
8/14 anonim válasza:
kamilla nem segít csak lemossa a csipát, a gyulladást kell levinni, amikor az én macskám szeme volt beteg, szemcseppet felírt, amúgy embernek is valót, és segített.
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, elviszem holnap állatorvoshoz!
2021. febr. 9. 19:34
10/14 anonim válasza:
Én nem hinném, hogy Betadinet szabad szembe cseppenteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!