Miskolcon hova vinnéd ivartalanítani a cicád? Tapasztalatok, érvek érdekelnek.
Az is érdekelne hogy hova ne ahova semmiképpen se vigyük.
Tapolcai állatklinikát néztem egynek A felsőzsolcai állatorvost, valamint az új diósgyőri állatklinikát. Ezt a Google értékelések alapján néztem. Kíváncsi vagyok a személyes tapasztalatokra azért hogy biztosra menjek. kérlek írjátok meg nekem hogy ti hol ivartalanítottátok hogy zajlott a dolog volt e control előtte meddig kellett otthagyni A cicusod mennyi idősen lett ivartalanítva. Miskolc 15 km es körzetében keressük a legjobb klinikát.
Mi is Felsőzsolcán ivartalanítottuk.
A lány cicánkat 1 órára kellett ott hagyni aztán vihetük, a fiú cicánkat 20-30 percre.
Unokatestvérem a nyusziját is oda vitte.
Anyukámék pedig a kutyájukat.
5ös vagyok, szívféreg teszt volt előtte meg szívet hallgattak, stb. átvizsgálták de ennyi.
A cicáim akkor olyan másfél évesek lehetettek.
Az unokatesóm nyuszija elég fiatal volt olyan 7 hónapos körül.
A kutya pedig 2-3 éves lehetett, nagytestű.
Tegnap nem figyeltem már a kérdést fel hívtam egy klinikát 25-27.0000Ft-t mondtak az ivartalanításra. Én 12-15e Ft-ba voltam hogy annyiba kerül 😫
Eléggé meg lepődtünk... Sehol sem olvastam ekkora összeget felhívtam még 3 másikat ott is ugyan ennyi volt. Ez nem gátol abban hogy ivartalanítva legyen csak szerintem eléggé megkérik az árát.:(
Na Mind1 ma felhivom a zsolcait időpontot kérni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!