Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ez hogy lehet? (többi lennt. )

Ez hogy lehet? (többi lennt. )

Figyelt kérdés
a macskámnak nincs semmi baja,teljesen egészséges,és legutobb is csak két kismacskát hozott a világra.mitöl lehet ez?legelsőnél meg egyetlen kismacskát találtam meg :S
2010. aug. 16. 11:58
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
mi lenne, ha ivartalaníttatnád a szerencsétlent, ahelyett, hogy elleted állandóan?
2010. aug. 16. 12:00
 2/7 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem normális:D van amelyik macska csak 1et 2t szül:)....legalább nincs gondod a sok kicsivel:)

Nekünk 6ot szült O.o

2010. aug. 16. 12:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Mért kell minden macskát ivartalanitani??
2010. aug. 16. 12:22
 4/7 anonim ***** válasza:
55%
tán azért, hogy ne legyen 1,5 -2 millió kóbor macska Magyarországon...és ne lássunk nap mint nap kiloccsantott belű kisállatokat az utakon
2010. aug. 16. 12:27
 5/7 A kérdező kommentje:

én megtartom a kicsiket,kivéve ha egyik ismerősnek kell kicsi,mer annak adok.

tölünk még egy se került utcára,épp egyik nap hoztam haza inkább egyet az utcáról,vékony kis sérült kismacska,2 hós max

2010. aug. 16. 13:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Az ellés pillanatában és környékén nem volt senki, aki látta volna, mi történik? Mert akkor az lehet, hogy több baba is volt, de ha nem egészségesek, akkor ösztönből megeszi az anyjuk őket. Ha szörnyen is hangzik, ez természetes dolog.
2010. aug. 17. 14:17
 7/7 A kérdező kommentje:
sajnos azt se tudom hol ellett meg,egyel jött elő,hozta a szájába,kerestem a többit a padláson meg még sok helyen,de nem találtam
2010. aug. 18. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!