Ha egy cica egész kiskorában hasmenéses, akkor kicsi maradhat?
értem...
akkor állatorvos jól van?
hallgasd meg az ő tanácsát is
Nem az enyémek, még mindig.
Kaptak orvosi ellátást, írtam, hogy oltást, féreghajtót, bolhairtót, chipet, mindent együtt kapott a 3, de a doki nem tud a hasmenésről, sosem konzultáltak az etetésről, a doki szerint genetika, hogy mekkorára nőnek, de ugye nem tudja, hogy amelyik 2 pici maradt, az folyton hasmenéses volt, ezért kérdeztem itt, hátha vannak szakértők, tapasztaltak, hogy lehet-e, hogy pici marad egy cica, ha egész gyerekkorában hasmenéses.
Igen, lehet. Ahogyan #7 írta. De nem feltétlenül, mert ugye a macskáknál (ahogyan a kutyáknál is) egy alomban lévő kiscicáknak lehet más az apjuk. Nekem van 3 tesó macskám. 2 lány, 1 kandúr. Egyik lány és a kandúr nagyon hasonlítanak. Egyik 5,5 másik 6,5 kiló. A másik lánynak teljesen más a testfelépítése, ő 4 kg, de ki sem néz annyinak. Nagyon izmos, de nyurga, kisebb testű macska, kb egy deka háj nincs rajta. Másik kettő meg nagydarab, tömör, pufók.
Lehet, hogy az ismerősöd esetében a genetika és a helytelen táplálkozás is közrejátszott.
nem hatékony az emésztése, tehát folyamatosan amennyit eszik, annyit is f...ik ki, alultápláltság jelensége alakul ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!