Piskótatallért szabad a macskának adni?
Figyelt kérdés
Nem mintha azt akarnám neki adni ebédre vagy valami, de meg van érte őrülve. Ellopja az asztalról, kirágja a zacskóját, meg ott nyávogy a székem alatt ha azt eszem hogy adjyk már neki. Szóval nem tesz neki rosszat? vagy szabad vele etetni?2021. jan. 30. 16:10
11/12 anonim válasza:
Mondjuk a rákot simán okozhatja sz.r táplálás, de ne zavartasd magad, mérgezzed csak a macskát ilyen szeméttel. :)
12/12 anonim válasza:
Én együtt szoktam kajálni vele nagyjából ugyanazt amit én is eszek (az édességet nyilván nem, de a főételt lazán). Semmi baja, életerős nagy felnőtt nősténycica. Plusz ez rituálé lett nálunk, minden nap pontosan kettőkor odaül mellém és foodolunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!