Mekkora helyre van szüksége egy benti macskának?
Figyelt kérdés
Van egy nagy szobám, konyha fürdő. Egy kis előtér is van, de oda nem mehet ki. Érdeklődnék, hogy jól fogja-e itt érezni magát a lakásban, ekkora helyen?
Előtte volt egy másik macskám, sajnos eltűnt, valószínűleg a szomszéd eltette láb alól vagy ellopták. Ezért nem szeretném kiengedni, esetleg később felügyelettel, pórázzal. Most 3 hónapos múlt, így még oké a hely, de, ha nagyobb lesz, jól fogja akkor is érezni magát itt?
2010. aug. 15. 21:16
1/5 SzilKa válasza:
Szia! Nálunk tökugyanez volt a helyzet, a lakás is kb stimmel. Szerintem macsek természetétől is függ, ha szeret szaladgálni, kevésnek tűnhet a hely, de orvosolhatod kaparófával, plafonról lógó játékokkal, újságpapírral bélelt dobozzal, ahova elbújhat, szóval próbálj neki minél több játékkal izgalmassá tenni a lakást. S bár furának tűnhet, a mi macsekunk onnantól nem unatkozik sosem, hogy lett egy játszópajtása, egy másik cicmók. :)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
Szerintem a lakás 2 macskának már kicsi lenne. A konyha nem olyan nagy, fürdőbe meg nem szokott bemenni. Inkább a szobában rohangál. Van kaparója házikóval, labdái, gurulós cuccai. :)
2010. aug. 15. 22:37
4/5 anonim válasza:
Ha van annyi helyed, hogy két macskaalmot megfelelően elhelyezz, akkor egy nagy szoba két macskának is megfelel.
5/5 A kérdező kommentje:
2 macskával csak annyi a gond, hogy albérletben vagyok. 1 macskával is nehezen találok kiadó szobát, 2-vel mégrosszabb a helyzet. Sajnos tapasztaltam. Amúgy lenne 2. A tulaj megengedte itt, hogy legyen, de 2-hez nem tudom, mit szólna.
2010. aug. 15. 23:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!