Szüksége van a macskának konzervre?
Mi az hogy nem hajlandó? ez egy állat.
Főzz neki csirkenyakat vagy csirke nyesedéket, és minden este (vagy amikor enni szokot) add neki oda.
Ha nem kell neki vedd el. Ezt ismételd addig ameddig meg nem eszi.
Nem fog éhen halni, ő egy állat ha éhes enni fog belőle.
Lehet 1-2 hétig is ezt fogod játszani vele, de ne add fel.
Előbb-utóbb az lesz a vége, hogy a száraz kaját is megfogja unni, mondjuk hosszú távon csak a száraztáp amúgy sem tesz jót a szervezetének.
Szóval szerintem próbálgasd, hogy más kajákat is adsz neki.
Ne feltétlen kész kajákban, konzervekben gondolkozz.
Az enyémek pl. imádják a frissen fogott kisebb halakat, a csirke és sertésmájat, szívet, stb.
Mondjuk, ha te adod fel, és nem ő akkor nehéz rászoktatni másra.
Ő egy állat, állati ösztönökkel nem fog éhenhalni duzzogásból.Ha éhes lesz enni fog a belsőségből,is a főtt kajából is.Kezd újra és ne érdekeljen, hogy lefogy mert úgyis enni fog amikor nem bírja tovább:)
08.41-nek. Honnan veszed, hogy pacalt adtam neki? Nyers marha húst kínáltam (még a kövéret is leszedtem róla) és tonhalat. Könnyű messziről okosnak lenni...
A többieknek köszönöm!
Nem feltétleül. Az enyémek szinte csak szárazat esznek, és heti 1-2x kapnak valami extra finom alutasakosat.
Csak az a fontos, hogy igyanak rendesen. Ha azt látod hogy a cicád nagyon keveset iszik, akkor nem elég a száraz táp, mert húgykő alakulhat ki nála, főleg ha ivartalanított. De nem feltétlenül kell konzerv. Az enyémek például a nyers csirkenyakért remegnek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!