Benti macska tartók. Ti hogyan oldjátok még az éjszakát a macskával?
Figyelt kérdés
2021. jan. 22. 12:41
11/13 anonim válasza:
Nekünk 2 macskánk van, kezdettől ki vannak csukva a hálószobákból amíg alszunk. A lánnyal még nem is lenne baj, de a kandúr odajön és szó szerint piszkál és felébreszt.
12/13 anonim válasza:
Nálunk is fektetés van. 11 körül friss vizet kap, és pontosan tudja, mi a menetrend. Soha nem kellett még hajkurászni a házban, hogy betereljük aludni.
Reggel már az ajtón lógva vár bennünket.
Nyaraláskor, amikor vittük magunkkal, és egy szobában kellett aludnunk, voltak gondok: ide feküdt, oda feküdt, lábam alá, hajnalban állítólag dagasztva próbált felébreszteni, a párom mesélte, nekem nem is rémlik.
13/13 anonim válasza:
Van, hogy a fotelon, a radiátoron. Általában lefekszik a fejem mellé és addig bújik, amíg a legközelebbi pózt fel tudja venni mellettem. Átkarolom és reggelig meg sem moccan. Ha nem így akkor pedig a párom mellkasán vagy mellette alszik. Csak néha kel fel de minket szerencsére nem kelteget. Amikor kicsi volt nem tudtam sajnos leszoktatni arról, hogy feljöjjön az ágyba, akkor sokszor feleltünk miatta.:) Mostanra együtt fekszünk le aludni és együtt is kelünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!