Benti macska tartók. Ti hogyan oldjátok még az éjszakát a macskával?
Figyelt kérdés
2021. jan. 22. 12:41
1/13 anonim válasza:
Ketrecben tartom magam, hogy ne feküdjön a fejemre. (Kizárjuk a hálószobából)
2/13 anonim válasza:
Elég széles az ágyam, annak a jobb alsó sarkában van egy pléd, ami az övé, ott alszik 8 hetes kora óta. (Most 8 hónapos) Nem mászkál se a fejemre, se a párnámra.
3/13 anonim válasza:
3-6 honapos kora korul volt az ejszaka csak problemas, akkor kizartam a szobabol, mert orankent keltett. Azota nincs gond, altalaban alszik valahol, de ha fel is kel, csendben csinalja a dolgat, nem ebreszt fel.
4/13 anonim válasza:
Mostanában - lekopogom - átalussza az éjszakát a szobámban lévő fotelban, de nekem is volt időszak, amikor rendszeresen felébresztett, hogy játsszunk. Jó időben kiengedem a kertbe, de esőben, hidegben sajnos ez sem megoldás. Ha hagyom, hogy kimenjen, akkor meg azért nem tudok aludni, mert ötpercenként rohanok a bejárathoz, hogy nem akar-e visszajönni. Én sajnos elég éberen alszom, így házon belül hiába zárom ki a szobából, arra is felébredek, hogy kaparja az ajtót, és be akar jönni. Szóval többnyire csak reménykedem, hogy átalvós éjszaka lesz. Újabban viszont simán alszik éjféltől 8-ig. Akkor kimegy egy gyors pisire, és alszik tovább.
5/13 anonim válasza:
Ott alszik, ahol akar, kivéve rajtam, mert az zavar. Mellettem is szokott aludni, meg mikor hol van kedve. Hisztizni nem szokott éjjel, max. dorombolni, azt meg szeretem.
6/13 anonim válasza:
Mi még nagyon kezdők vagyunk, bő hónapja van cicánk. Ha elcsendesedik a lakás lefekszik körülöttünk valahová a szobádban és alszik reggelig. Egyik hétvégén későn feküdtünk le és fél nyolc körül arra ébredtem, hogy valaki néz. Körbepillantottam és a földön ült és csendben nézett, hogy mikor az életben kelek már fel és adok neki enni?!😁
7/13 anonim válasza:
Amíg egy volt, ott aludt a lábunknál reggelig. Mióta megjött a "kicsi", megváltoztak az éjszakáink: hajnalig ment a hancúr, dübörgő rohangálás (nappal is egyébként), a kicsi ilyen hiperaktív. És reggel négytől rinyál a kajáért, pedig sose adtunk neki olyankor, és este is jóllakik... Szóval az lett, hogy a konyhába be vannak csukva éjjelre, ott vannak a táljaik, fekhelyek, pár játék - nagy a konyha szerencsére -, és ami a slusszpoén: ott ALSZANAK reggelig:) Ki érti a macskákat...?!
8/13 anonim válasza:
Alszunk. Én az ágyamban, a macsek meg mikor-hol. Ha lefekszem, mindig hozzám bújik, később vándorolgat ide-oda, de sosem ébreszt fel.
9/13 anonim válasza:
Van 1 külön szoba, ahol alszanak este. Beraktam az almot, kaparófát, fekhelyeket, játékokat. 8-kor ott kapják a vacsit, aztán rájuk csukom az ajtót reggel 7-ig. De akkor takaréküzemmódba is kapcsolnak, mert vacsi után valahányszor bemegyek valamiért, mindegyik alszik.
Annyira megszokták, hogy már este 8-kor állnak az ajtóban és óbégatnak, hogy engedjem be őket.
10/13 anonim válasza:
Nekem csöndes a cicum, csak az almot kaparja. Vagy a lábunknál alszik, vagy bebújik a takaró alá és ott a lábunknál.
Bár mióta elköltöztünk néha ott hagy minket éjszaka, és a fűtött padlón lebzsel:’)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!