Ha valaki elmegy pár napra nyaralni, az hová szokta rakni a macskáit?
Figyelt kérdés
Van 2 macskám és pár napra majd el szeretnék menni, de őket nem tudom vinni és nincs akit megkérhetnék, hogy etesse öket. Erre van valami megoldás?2021. jan. 20. 18:27
11/22 anonim válasza:
12/22 anonim válasza:
Nem mindegy, hány nap. Mondjuk 2 nap még OK, elvannak otthon. 4-5 napra viszont már tuti panzió. Persze, jól körül kell nézni, hogy megbízható legyen.
13/22 anonim válasza:
Másfél napnál többre nem hagyom őket ellátás nélkül.
Ha elutazunk, akkor rokon ugrik át naponta egyszer etetni, itatni, almozni, plusz ha van ideje, némi simire.
Napi egyszer elég, mert amúgy elvannak, de totál egyedül nem hagynám őket, így is aggódom sokszor.
Ha nem lenne, aki átjöjjön, akkor a macskapanzió lenne a megoldás, illetve vannak fizetett cicaszitterek, akik napi egy-két alkalommal kijárnak igény szerint, cicáznak fél-egy órát, még képet is csinálnak neked, hogy minden rendben van.
15/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Majd kitalálok valamit. Egyedül ellátás nélkül biztos nem hagyom őket.
2021. jan. 20. 20:15
17/22 anonim válasza:
18/22 anonim válasza:
Ha más nincs akkor a szomszédot megkérném.
19/22 anonim válasza:
Én rokonok segítségét szoktam kérni.
20/22 anonim válasza:
Nem "rakom őket" sehova. Maradnak otthon, ami az ő otthonuk is. Nálam szerencsére van olyan családtag, akivel kölcsönösen gondozzuk egymás állatait, amikor valamelyikünk elutazik. Ha nem lenne, fizetős cicaszittert hívnék, hogy a cicák otthon maradhassanak, a megszokott környezetükben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!