Macskának mennyi coffein-t lehet adni, anélkül hogy megártson neki?
Tulajdonai... Szép kis hozzáállás. Fogyóeszköz, mi?
Az agyam eldobom hogy egyesek szándékosan mérgezik az állataikat.
Ugyan miért baj, ha a csésze/pohár alján maradt pár kortyot megkapják?
ember egy kis adag nekik halálos dózis...
mint a kutyáknál a csoki
Féleszű, gonosz macskatartók irkálnak ide.
inkább macskautálok nem hiszem hogy akitart macskát ilyenekre pazarolja az idejét..
16.jesszus akkor ne vedd a lelkedre a válaszomat xD...
aki macskát tart az adna coffeint neki anélkul hogy tudná hogy halálos is lehet neki?
Ne tedd !! Az én féleszű lökött macskuszom is kb 2 teáskanálnyi mennyiséget a pohár aljából sunyiban kitakarított, egésznap rohangált, ugrált, szétverte a lakást, meg sem lehetett fogni, úgy bepörgött, mint amikor én 2 nap nemalvásra megittam 5 doboz energiaitalt, este meg, mint akit lelőttek, olyan fáradt volt, nagyon féltettem, de nem lett baja, csak másnap qva éhes volt, lefogyott, annyit futott :D
De tényleg ne adj neki, árt neki az ilyen felpörög-kifulladt odavissza ugrálás, az embernek is, a cicának, kutyának mégjobban.
(Amúgy egy ismerősöm mindennap ad a kis pincsiszerű keverékkutyusának 1 kocka csokit, meg heti 1x nyers sertést, a kutya telesen vad, de ezt nem tudom, hogy attól van-e, de ezek is tiltott dolgok, csak ő pont telibekk@kilja, szóval ezeket se adjatok!)
remélem a kérdező nem tette meg mert akkor viszlát cica :(
vagy legalábbis rosszullétek lennének,
nincs elfogadható ok miért adnál coffeint egy cicusnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!