Havi 5 ezer forint elég egy macska tartására(benti kizárólag)?
Orvosi költségek is eleve ha még egy oltást kap is az 5000 Ft.
Ivartalanítani is kéne az is 10000-20000 Ft.
Szóval ez az 5000 Ft maximum a havi kajára elég.
Igaz, hogy nekem kutyáim vannak, kettő. Az elmúlt egy hónapban kb. 50 ezer forintot költöttem rájuk (kaja, plédek, játékok, állatorvos, vitaminok)
Az általad leírt összegből szerintem max a kajája jönne ki. Ha egy tízezret rászánsz havonta, az orvosi költségeken kívül, akkor szerintem oké.
akkor alaposan olvass utána!
legaalább 3x adj neki enni.
ezeket mindenképp szered be:
-kaparófák, kaparók
-Wc
-alom
-kaja(nedves, száraz, jutalomfalat ha gondolod)
-cica tálka viznek és kajának
-játékok pl.egérke,ladba
-fésülőkefe
-wc lapát
-macska wc kuka ha gondolod (szagtalanit)
-bolhacsepp(vészhelyzetre)
na ezzel így kijönne a 5000? :)
25: Tényleg nagyon jól gondold át! Ne adj isten vmi történik vele és zsebbenyúlós, akkor lenne szíved inkább elaltatni (nekem már 12 éves, megtennék érte bármit, kb.)? 😭
Nekem emésztési problémás volt a cicó és volt vérvétel, ultrahang 2x is... Fel voltam készülve, hogy lehet állatkorház lesz belőle (dokinéni elmondta a lehetőségeket, ha nem javul a krónikus hányása), de hála az égnek rendbe jött... Illetve azóta kizárólag csak hypoallergén tápot kaphat, de kopp-kopp!
Állatot nem lehet úgy tartani hogy ne legyen havi szinten 5-10 ezernél több. Ha szar kaját adsz neki akkor betegségei lesznek ergo csomót fogsz dokira költeni, ha meg jó tápot veszel akkor az meg nem jön ki 5-10 ezres limitből. Mi van ha kiderül hogy valamire allergiás? Kibaszod mert sajnálsz rá pénzt?
Ne haragudj de neked nem való macska
kérdező max 10.ezer az még oké szerintem :)
5000 max kajára elég talán.
szóval hajrá.
amúgy fiút akarsz vagy lányt? :)c
csak kíváncsiságból
27-es jól beszél.
így ne állj neki állatot tartani ha csak ennyit áldoznál rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!