Melyik a legönállóbb macskafajta vagy macskafajták?
Olyan macskafajtát keresek aki lakásban való tartásra alkalmas, nem igen hullatja a szőrét és egyedül is elvan-önálló( tanuló vagyok, simán van olyan napom sajnos mikor 16:30ig is bent vagyok az iskolában) az öcsém és az apám hál istennek viszont többnyire hamarabb otthon vannak, meg nyilván nekem sem minden napom tart fél ötig (a hét legtöbb napján 14-15 re otthon vagyok, van amikor viszont már akár 13ra is)
Tudom hogy egy macskával is kell elegendő időt foglalkozni mégis olyan fajtát keresek amelyik jobban viseli az egyedüllétet
Köszönöm a válaszokat!
Ami nem annyira szőrhullajtó az tálán a bengáli. Viszonylag elvan egyedül, ha van sok játékja amivel magában is tud játszani.
Ha a szőr téma nem fő szempont akkor viszont a házi macskát mondanám legönállóbbnak. Sokat alszik, nyugodt.
Brit rövidszőrű, perzsa is ilyenek.
Lusta csak egy beteg macska lehet.)
Ciklusuk van, alszanak néhány órát és vadásznak egyet, majd megint alszanak és fent vannak. Teljesen mindegy hogy éjjel vagy nappal van ezek így csinálják mert ragadozó és macska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!