Van 2 macskánk. Általában nappal alszanak, éjjel játszanak, futkosnak. Ha csak megmozdul valaki, akkor eszeveszett nyávogásba kezdenek, követelik az alutasakost. Állandóan felébresztik a babánkat, van, hogy vissza sem lehet altatni. Ha kizárjuk őket a szobából, akkor is őrülten nyávognak és kaparják az ajtót, hiába van kint fekhelyük.
A macskamentára gondolsz? Attól nagyon felpörögnek! Nyáron szoktam adni a macskánknak és utána össze vissza rohangászik, meg még engem is megpofoz, pedig alapjából nem agresszív macska! Nagyon vicces mozdulatokat tesz olyankor! Nekirohan a fűcsomóknak. :D
De végülis nem kaparássza közben az ajtót és nem nyávog, szóval jó megoldás. A mi macskánk amúgy sem szokta! De meg lehet próbálni, hátha sikerül!
2021. jan. 12. 09:42
12/20 anonim válasza:
Én nem alutasakost adnék nekik estére, mert attól hamarabb éhesek lesznek. Mi úgy csináltuk, hogy a napirendünkhöz alakítottuk a macskák életét is.
Estére ki vannak zárva a hálóból, van egy saját szobájuk, ahol alszanak ilyenkor. Este 9-kor bemennek enni, van bent alom, kaparófa, kaja, víz és fekhely is. Plusz játékok is. Reggel 7kor kijönnek.
Én tápot adok nekik zömében, pláne estére, mert akkor reggelig elvannak kussban a szobában. Napközben meg fárasztani kell őket rendesen.
2021. jan. 12. 10:15
13/20 anonim válasza:
Kenj le neki egy pofont
2021. jan. 12. 12:52
14/20 anonim válasza:
Valaki tudja, hogy mi ez a nagy lepontozás? szánalmas...
2021. jan. 13. 00:16
15/20 anonim válasza:
#14 csak a szokásos, ne foglalkozz vele.
2021. jan. 13. 09:07
16/20 anonim válasza:
Szoktasd le őket az alutasakosról! Tele van cukorral és taurinnal azért üvölt mint a sakál mert elvonási tünete van. A mieinkkel ugyanez volt. Hajnali 2-3-kor keltettek minket kajáért pedig van nekik is száraz kitéve. Mi simán egyik napról a másikra befejeztük az alutasakos adást, kizártuk őket a hálóból, kapartak meg nyávogtak, de ignoráltuk őket. Pár napig próbálkoztak még, aztán kiürült a szervezetükből az a sok sz@r és azóta minden nyugis, nem zaklatnak. Esetleg vegyetek nekik egy új fajta száraz kaját hátha jobban ízlik nekik.
2021. jan. 13. 17:12
17/20 anonim válasza:
4 macskám van és egyik sem kelt fel éjjel. Nem lehet hogy kevés nekik az alutasakos? Félre ne értsd nem mondom hogy éhezteted őket de az én cicusaimat nem telítette el úgy mint a konzerv 🤷 Hiába adtam sokszor nekik 5-6 csomagot egyszerre nem volt elég. Most a konzervvel jobban elvannak és sokszor még marad a tálban nekik éjszakára is.
2021. jan. 13. 23:49
18/20 A kérdező kommentje:
Száraztáp mindig van előttük. Próbáltuk, hogy nem kapnak alutasakost, egy hónap múlva is keresték, kérték. Konzervet nem kapnak, nem is akarunk. Szoktak még enni nyers csirkemellet, szívet, zúzát, ritkán májat.
2021. jan. 14. 08:17
19/20 anonim válasza:
Inkább normális húst adj nekik.
Az alutasakost sajna telinyomják mindenféle plusz ízfokozóval, stb, amire "rákapnak", és utána követelik.
Ez olyan, hogyha a babádnak pl cukros üdítőket adnál, akkor hisztizne, amikor megvonod tőle, mert rászokik.
2021. jan. 14. 10:21
20/20 anonim válasza:
Reggel kap szárazat este nedveset. Nyugodt a macska éjjel és ő is alszik. Nappal is többnyire de ha fent van akkor simogatva van
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!