A macskák miért nem szeretik ha felemeljük és babusgatjuk őket, akár csak kicsit is?
En akarmikor felveszem az enyemet, egyszeruen elfekszik a kezeim kozott. Ha lerakom vissza mászik. O imadja ha babusgatjak. Szemelyisegfuggo.
2 macskam van. Tuz es viz.
Az említett cica, ha oda rakod az ujjad megszagolni, elkezdi nyalogatni, mindenkiet. O igy fejezi ki hogy kedvel. Dorombol es allandoan korulotted van, elvezi ha felveszem, nekem dorgolozik, es csak van a kezembe, nyugodt, egy igazi feher kis angyal.
Ellenben a masik.. Fekete demon. Ha odarakom az ujjam o nem nyal, hanem rag (nem erosen), hiperaktiv, mindenre ratamad, felvenni keptelenseg mert leugrik. Az osszes jatekat szettepi. Hihetetlenul harcias, de néha egy kis simi neki is jol esik.
tapasztalatom szerint a legtöbb szereti vagy hagyja
szoktatás és egyénfüggő
Az enyém egész nap rajtam csüng, nagyon nehéz tőle bármit is csinálni, mert folyamatosan mászik az ölembe, a nyakamba, és csak úgy érzi magát jól ha felveszem meg hordozom mindenhová.
Nagyon beteg volt mikor 6 éve rátaláltam az utcán, nagy küzdelem volt visszahozni az életbe, talán ezért ragaszkodik hozzám ennyire.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!