Akiknek benti cicájuk van, nektek milyen a macska alom tálca? Belemegy a fedettbe is?
Nekünk egy szekrényében van.
A hátsó része nyitott, elöl van egy ajtó.
A cicák szeretnek elbújni közben.
Az emberhez hasonlóan ők is szeretik zavartalanul végezni a dolguk.
Olyan helyen legyen az álom tálca ahol biztonságban érzi magát a cica.
A fedettet szerintem fogja használni.
Ugyanilyen okból váltottunk fedettre, az egyik elkaparás-mániás, a fél alom a kövön végezte.
A miénk nem félt a csapóajtótól, inkább mintha szórakoztatta volna, nyomkodta oda a fejét egy darabig, de gond nélkül használja.
Ha nagytestű macska, akkor viszont érdemes kifejezetten azoknak való extranagy zárt almostálcát venni, mert nekik a normál kicsi lesz és nem szívesen mennek bele.
Az enyémek a fedettet nem használják.
Úgy szeretnek wczni, hogy felállnak az alomtálca peremére (max 1 hátsó láb marad az alomban)..így csak a nyitott marad.
Zooplusról vettem xl-es óriás alontálcát 6000ft körüli összegért. Nagyon jó, magas a pereme is, nem szokták ebből kikaparni az almot.
Itt fedett van, megmutattam neki 1. nap hogy mancsozza és fejjel lökje, másnap reggel már nem kellett kimenteni.. :D
Amúgy a fedettből is kiássa, a mancsával kihordja. Nem annyit, de kijön vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!