Ez a folt jelent meg szeretett cicánk pofiján. ez tumor, vagy egyszeru kosz?
ha más, akkor pedig; micsoda?
szeretném tudni, mert mind én és a család szeretjük nagyon.
itt a kép, [link]
aki tud, kérem adjon választ a kérdésemre. hamarosan megy ivartalanításra dokihoz, és az nem most lesz tehát ha ebbol baja lehet akkor minél elobb jo lenne vinni :(

Tudom döbbenetes lesz de akár megpróbálhatnád letörölni róla és akkor megtudnád, hogy retek-e.
Dehát ilyen a GYK, hogy itt valami vagy kosz vagy tumor.

Minél előbb elviszed a dokihoz, annál hamarabb kiderül, hogy tumor-e, vagy kosz.
Valószínű a doki is mintát vesz belőle, és laborvizsgálat alapján fogja megmondani, hogy mitől van. Hogyan képzeled, hogy mi meg tudjuk állapítani, rákos-e a cicád? Vidd orvoshoz!

olyan mint egy nagyobb anyajegy, dudorodik. de az almot is szívesen túrja, kisebb korában mindig piszkos volt az orra, már kinőtte.
most viszont ez nem jön le sehogy sem.

megmérgezték egyik cicám és nem tudtuk időben elvinni dokihoz, azóta paranoiás vagyok (4xjobban) meg extrán feltem őket a legkisebb sérüléstől, ez meg gyanús.
igazaból meg akartam kicsit nyugodni, hátha ez valami kis semmiség, vagy kosz de nem jön le meg fura...
amúgy jól van ezen belul, túlsagosan is

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!