Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mért nem eszik a cicám?

Mért nem eszik a cicám?

Figyelt kérdés
5-én múlt három hónapos a cicám, és valamiért nem eszik, de ugyanolyan kis bolond, mint amilyen szokott lenni. Játszik, trappol fel-alá. Csak nem eszik valami sokat, csak max 3-4 falatot egész nap. Hallottam, hogy ilyenkor szokott lenni a fogváltás náluk. Lehet, hogy ezért van?
2010. aug. 13. 18:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Az én cicám is annyi idős mint a tiéd, és ugyan ez a helyzet vele. A fogváltáltás még nem odébb van? 4-5hónaposan? Mintha valahol azt olvastam volna. De érdekes, lehet ez van az enyémmel is, ez eddig eszembe se jutott pedig logikus mert szinte csak száraztápot eszik, meg mindent rág. Szerintem igazad van.
2010. aug. 13. 18:55
 2/12 anonim ***** válasza:
Vaószinű,hogy a fogváltás miatt eszik kevesebbet a pici,e miatt nehezebben étkeznek,jó ha ilyenkor pépesebb ételt adsz neki!
2010. aug. 13. 18:55
 3/12 anonim ***** válasza:
Első vagyok! Nekem pont a konzervet nem akarja enni, pedig eddig azt ette jobban. Most a száraztápot eszi állandóan. Lehet, hogy azért tűnik nekem úgy, hogy kevesebbet eszik mert a száraztápból kevesebb is elég neki?
2010. aug. 13. 19:01
 4/12 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem tudsz mutatni képet a cicádról? Mi a neve? :)
2010. aug. 13. 19:02
 5/12 A kérdező kommentje:

Igen, az enyém is a száraz tápot enné inkább, bár nem értem, hogy most mért azt. Igaz az mindig van előtte, de persze inkább próbálok neki, most kevésbé rágós dolgokat enni adni.:) Egyébként láttam is, hogy alul egy picike foga hiányzik neki.

Köszi a gyors válaszokat!:)

2010. aug. 13. 19:03
 6/12 A kérdező kommentje:

Kép a cicáról:

[link]

És Bertold a neve.:)

2010. aug. 13. 19:12
 7/12 anonim ***** válasza:
jaj de cuki:)
2010. aug. 13. 19:13
 8/12 anonim válasza:
de ari :)
2010. aug. 13. 19:14
 9/12 anonim ***** válasza:
nagyon szép cicuus
2010. aug. 13. 19:16
 10/12 A kérdező kommentje:
Azt nem tudja valaki, hogy meddig tart ez náluk?
2010. aug. 13. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!