Valami jó tanács macska fürdetéshez?
Figyelt kérdés
Előre szólok eszem ágába se lenne fürdetni, de hosszú szőrű és tiszta sz*r a seggénél a szőre (odatapadva). Ez már többször előfordult és egyszerűen utál fürdeni, morog hisztizik, karmol, nem marad nyugton, már elegem van. Nem tartana pillanatokig se ha nyugodt lenne. Az állatorvostól kérhetek szerintetek valami nyugtatót ilyen esetekre már nem bírom nagyon szeretem a macskákat de ez már sok.2020. dec. 31. 11:04
1/9 anonim válasza:
Én egy vödörben fürdetem a macskákat úgy, hogy a víz kellemesen meleg legyen. Előtte becsavarom a macskát egy törölközőbe, úgyis lebontja menet közben, de egy ideig a lábát rögzíti.
Általában nyugodtabbak, ha leér a lábuk a vödör alján, esetleg a mellső mancsukkal támaszkodhatnak a peremen. Így jobban biztonságban érzik magukat, és nem gondolják, hogy épp vízbe akarják őket fojtogatni.
2/9 anonim válasza:
Sima, emberi nyugtató is kiüti. Javaslom a kozmetikust, nyírasd le kopaszra a popijánál!
Egy...senki.
3/9 anonim válasza:
Munkáskesztyű, vastag, munkáskesztyű!!!
4/9 A kérdező kommentje:
Igen erre már én is gondoltam kettes csak falun lakom így elég nehéz, de mindenképpen el lesz. Mert ez így borzasztó meg neki is stresszes és nekem is.
2020. dec. 31. 11:16
5/9 anonim válasza:
4.-nek.
Aha...akkor: Drogériából szőrtelenítő krém.
6/9 anonim válasza:
Szerintem ne furdesd meg az egesz macskat, ha csak a fenekenel van a gond. Fogja le valaki, te pedig mosd le csak a fenekenel, aztan ott kisolloval vagd rovidebbre a szort. Nem kell kopaszra nyirni,szortelenito kremet meg felejtsd is el.
7/9 anonim válasza:
Vágld le ollóval a fenekénél a szőrt, így elkerülhető, hogy beleragadjon a kaki és nem kell fürdetni miatta.
9/9 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=0gY4_Ur4HKA lényeg hogy a szemébe arcába fülébe ne kerüljön víz. Ő nagyon nyugodt cica hasonlít az én MC-re. Érdemes előre bekészíteni a törölközőt. Nálunk a hajszárítós részt is szeretik az elején féltek tőle. Kicsit messzebbről érdemes fuvatni rájuk. De hamarabb szárad a bunda. Ilyen hidegben viszont ne menjetek ki semmiképp jópár napig, szellőztetésnél is figyelni kell nehogy megfázzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!