Mitől lehet az, hogy egy macska tisztára megkergül, rángatózik, vergődik ide oda, mielőtt játszana egy játékával?
Figyelt kérdés
Egy bolyhos gyerekjáték leesett a földre, és a macskánk meglátta, odarohant. elkezdett rángatózni, verte magát a földhöz, a fejét is rángatta ide oda, aztán megnyugodott és játszani kezdett vele.
PONTOSAN így ahogy a gifen látszik.
2020. dec. 30. 13:40
1/10 A kérdező kommentje:
Picit megnyugtat, hogy más macskánál is van ez a jelenség, de azt viszont nem tudom, hogy miért csinálja.
2020. dec. 30. 13:40
2/10 anonim válasza:
Ez egyszerű játék náluk, kb minden macska csinálja, ne dramatizáld túl. :D
3/10 anonim válasza:
Ha szabad tippelni ez szerintem egyfajta játékra hívási gesztus.
4/10 A kérdező kommentje:
Először eléggé megijesztett. Azt hittük veszettséget szedett össze valahol aztán azért vergődik.
Nem dramatizálom túl, egyszerűen csak furcsállom, hogy így viselkedett
2020. dec. 30. 14:01
5/10 anonim válasza:
"Azt hittük veszettséget szedett össze valahol aztán azért vergődik."
Aha, persze, nem dramatizálod túl. 😏
6/10 anonim válasza:
Én ilyet soha nem láttam, de sírok a röhögéstől 😂
Bárcsak az én macskáim is csinálnák, nagyon vicces 😂
7/10 A kérdező kommentje:
5: te mit gondolnál, ha a 6 éve nyugodt macskád egyik pillanatról a másikra a földhöz verné magát és rángatózna?
2020. dec. 30. 17:58
8/10 anonim válasza:
Azt hogy cuki. A videóban látható macskán is látszik hogy semmi baja. Egy beteg állat nem így vergődik.
9/10 anonim válasza:
Az enyém ellopja a hajgumikat, s dobálja a levegőbe, ugrándozik, eldobja, rohan utána:)
Vadászatot gyakorol, játszik.
10/10 anonim válasza:
Túl izgatott lett és játszani akart. Nem tudta hogy kezdjen hozzá
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!