Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Vajon hiányzok a macskámnak?

Vajon hiányzok a macskámnak?

Figyelt kérdés
Tavaly mentünk szét a párommal,én költöztem el és a cicámat nem vihettem el a közös lakásból. Nagyon fáj a szívem érte, nagyon szerettem azt a macskát, de azt mondják, hogy a macska nagyon kötődik a helyéhez! Mivel ott lakott ő is velünk 5 évig, talán jobb is így neki! De vajon elfelejtett engem? Nem hiányoznak neki az együtt töltött idők, amiket velem élt át? Hiszen nagyon törődtem vele, egy csomó közös dolgunk volt, megtanítottam puszit adni, ez úgy nézett ki, hogy mikor haza értem, felugrott az asztalra és már nyújtotta a nyakát hogy puszit kér. Mindig a hajamba aludt. Ha kiengedtem csavarogni, óránként benyávogott, jelezte hogy él még, és azzal a lendülettel távozott is vissza. nagyon kedves cica volt, és azóta nincs szívem másik cicust tartani mert a szívem szakadna meg, hogy másikkal foglalkozok helyette. :( Elég gyermetegnek tűnhet ez a problémám, de tényleg nagyon szeretem még mindig, és légyszi ne nevessetek ki a kérdésem miatt, de Ő szerintetek már elfelejtett engem?
2010. aug. 13. 10:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom, gondol-e rád, de ha ismét hozzád kerülne, tuti, hogy azonnal összemelegedne veled. Még az sem kizárt, hogy gondol(t) rád.

Én például hetente jártam haza, és nemcsakhogy azonnal rohant hozzám amint meglátott, de a szüleim szerint péntekenként, amikor esedékes volt a hazaérkezésem, sokkal sűrűbben kéretszkedett be a házba, mint más napokon. Várt haza.

2010. aug. 14. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!