Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Milyen macskát ajánlanátok...

Milyen macskát ajánlanátok nekem? Többi lent!

Figyelt kérdés

Családi cica lenne, mindenféleképpen fajtatisztát szeretnék.

(Nincs bajom a keverékekkel, volt is már, viszont most fajtatisztát szeretnék).

Nyugis cicát keresek, aki elvan napi 10 órát egyedül.

2020. dec. 25. 00:28
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
88%
A hobbit az erti felre aki félre akarja. Itt (ahogy le is irta) azt jelenti hogy nem kiallitasi macska lenne, nem versenyekre jarna csak egy normalis csalad macska "hobbi" cica. Ezen kar fenn ragadni.
2020. dec. 25. 01:02
 22/35 A kérdező kommentje:

Akkor 2 cica ellene, napi 8-10 órát?

De fajtából milyet? Ami nyugodt.

2020. dec. 25. 01:03
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a 2 cicát én is jobb ötletnek tartom és a kérdező sem fog unatkozni! :)
2020. dec. 25. 01:04
 24/35 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem itt a felelős állattartás nagyon a visszájára fordult, gondolom ők azok, akik rásóznak a nagyira 3 macskát kérdezés nélkül csak me' mé' ne.

Meg ha van egy mentett cicám, akivel eddig egész nap nem foglalkoztak semmit, akkor inkább jobb lett volna, ha nem is fogadom örökbe, mert 10 óráig nem vagyok otthon? Ettől még etetem, itatom, és foglalkozok is vele, de nem tudok két helyen lenni egyszerre, és márpedig valamiből finanszírozni kell az ételüket, stb... Nyilván ennél jobb opció, ha egyszerre kettő van, mert akkor el vannak egymással. De egyébként ha tetszik a népnek, ha nem, mindenki úgy tart cicát, ahogy a kérdező is szeretne, és szerintem rendben is van, önmagában nem lenne egészséges, ha az EGÉSZ életünket egy másiknak szentelnénk.

2020. dec. 25. 01:05
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Fajtat sajnos nem tudok irni.

De garantaltan jobban ereznek magukat egyutt mint egyedül.

Nekem 4 van (mind mentett keverek) es nagyon jol elvannak. Más-más szemelyiseg.

De persze ennyi ido tavolletnel azert figyelni kell pár dologra otthon.

2020. dec. 25. 01:06
 26/35 anonim ***** válasza:
83%

Halaisten megegy normalis ember (24es). Köszönöm.

Nyilvam az itt lepontozo/karogo embereknek nincs jobb dolga csak szidni egy oszinte embert. Bakker ki nem dolgozik az allatai mellett? Vagy ti mibol tartjatok fent? Anyuci penzebol?

2020. dec. 25. 01:07
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Egy normális családban nyilván megbeszélik előtte, hogy pl. vészhelyzet, túlóra stb. esetén kire lehet rábízni az állatot. Nem kell és nem is szabad "rásózni" senkire semmit. A kérdezőnek 2 macskát javaslok én is, de előtte beszélje meg a családdal, hogy legyen, akiben megbízik szükség esetén!
2020. dec. 25. 01:13
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

Egyebkent kerdezo.

A nyugodtsag relativ.

Egy fiatal cica ha kell ha nem tombolni fog (ezért is irtam a 2 cicat).

A macskak lustak alapjaraton, de fiatalon tobbet mozognak, ez ugyanúgy igaz a fajtara is. Nincs olyan ami kimondottan lusta lesz, mivel ez szemelyiseg fuggo is. Nekem a 4 macskam kozul 1 hiperaktiv, 2 olyan normalis es egy "alszok egesznap" tipusu cica.

2020. dec. 25. 01:18
 29/35 A kérdező kommentje:
Igen ezt tudom, de van például a Bengáli vagy a Main Cool akiknek kimondottan nagy a mozgásigénye és van mondjuk a Perzsa, ők már sokkal nyugodtabbak.
2020. dec. 25. 01:22
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az tuti, hogy minden macska más személyiség! Kifoghatsz bármelyik fajtából bármilyet!
2020. dec. 25. 01:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!