Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Milyen macskát ajánlanátok...

Milyen macskát ajánlanátok nekem? Többi lent!

Figyelt kérdés

Családi cica lenne, mindenféleképpen fajtatisztát szeretnék.

(Nincs bajom a keverékekkel, volt is már, viszont most fajtatisztát szeretnék).

Nyugis cicát keresek, aki elvan napi 10 órát egyedül.

2020. dec. 25. 00:28
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
74%
Egyebkent meg takaritas fozes kozben is foglalkozik vele. Masok a kutyat macskat js egyedul hagyjak ennyi idore. Nem igazan ertem a felhaborodast. Vagy minden macskas/kutyas ember otthon dolgozik?
2020. dec. 25. 00:52
 12/35 anonim ***** válasza:
21%
Jajj 9, arra nem lehet felvágni a rokonoknak... Gondolom a mai családi asztalán más is mesélt róla, micsoda fajtiszta macskát vett, és most a kérdezőben is felötlött az ötlet, hogy tartania kell a versenyt neki is...
2020. dec. 25. 00:52
 13/35 anonim ***** válasza:
27%
11, nálam az verte ki a biztosítékot, hogy neki csak hobbi szinten kell. Érted, tudod mi a hobbi? Csinálod amikor kedved van...
2020. dec. 25. 00:53
 14/35 anonim ***** válasza:
70%
Nem bengálit.
2020. dec. 25. 00:54
 15/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm 10es!

Elmondom akkor a napirendem, reggel 6kor kelek, megiszom a kávém, megetetem a cicát, esetleg ha van kedve játszok vele.

8ra megyek dolgozni, 4re hazaérek.

Utána összedobok egy vacsit és össze pakolom amit kell, kb. 6ra kész vagyok.

Utána tudnék este 11-12-ig is foglalkozni a cicával.

8 órát lenne egyedül, akkor gondolom aludna, ezért szeretnék nyugodt cicát.

Aztán lenne 2 óra amikor csak egy kis simit kapna, de nem játszanánk.

És ha befejeztem a dolgom utána felőlem játszhatunk 3 órát is.

Egyből plüss meg ilyenek, nem értem...

2020. dec. 25. 00:56
 16/35 anonim ***** válasza:
0%
Igen, sok helyen van nagyi, aki addig vigyáz rá, de ha egy állat egész nap magában van, akkor bizony elkezdi felfedezni a lakást meg elkezd kommunikálni a szomszédokkal. Esetleg egy idősebb ivartalanított macska, az már nem nagyon mozgolódik, csak fekszik egész nap. De akkor sem jó egy állatot fél napra egyedül hagyni, nem jó!
2020. dec. 25. 00:56
 17/35 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező, szerintem teljesen rendben vagy, csak ez a hobbi dolog hülyén hangzott. Más is így tart macskát, vagy van olyan, aki nem jár dolgozni? Akkor éhezteti, de legalább egész nap vele van, vagy mi? D:
2020. dec. 25. 00:58
 18/35 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, valszeg azért nem érted, mert nem tartottál még állatot hosszú távon és az nem úgy működik, hogy kiragasztasz neki egy házirendet..
2020. dec. 25. 00:58
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

Es sok helyen nincs nagyi. Sot. Van aki egyedül él, befogad egy macskát es megy dolgozni. Ugyanugy.

Velemenyem szerint en a helyedben 2 cicat vennek. 1 macska sajnos ennyi ido alatt tényleg unatkozna, nincs aki lefarassza. Szerintem gondolkodj el a 2ben. Jatszananak egymással lefarasztanak egymast. Szerintem semmi gond nem lenne.

Sok ilyen ember van. Nem tudom az itt levo emberek mit gondolnak. Hogy csak az tarthat macskat/kutyát aki nem dolgozik /szült/munkanélküli /otthon dolgozik? Pff. Ha igy lenne a fel vilagnak nem lenne allata.

2020. dec. 25. 01:00
 20/35 A kérdező kommentje:

A hobbi cica jelentése...

Nem megyek vele kiállításra, nem tenyésztem...

Etetem, minden nap foglalkozom vele, játszok vele, simizem.

Nem úgy értettem hogy akkor foglalkozom vele mikor kedvem van, hanem úgy hogy:

- kiállítási cica nekem azt jelenti, hogy hordom versenyekre, kiállításokra...én ilyet nem tervezek vele

- tenyész cica nekem azt jelenti, hogy tenyésztem, kis cicákat hozok le tőle, stb...én ezt sem tervezem

- hobbi cica nekem azt jelenti, hogy gondoskodom róla, bent lesz a lakásban, minőségi eledelt eszik, stb.

Szóval úgy tartom mint egy cicát, viszont kiállításra nem vinném.

2020. dec. 25. 01:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!