Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Eltűnt a macskám mi tévő...

Eltűnt a macskám mi tévő legyek? SOS!

Figyelt kérdés
20 perce nem találom a cicusomat. Benti cica és nem volt még ilyen sokáig hogy ne legyen szem előtt. Kétségbe vagyok esve. Minden ajtó és ablak zérva nálam. Kizárt, hogy kiment volna. Mindent felborgattam, minden szekrénybe benéztem de sehol semmi. Direkt kikapcsoltam a tévét is hogy figyeljem a zajokat de semmi nesz vagy zörej. Csak a konyhába mentem ki vacsit csinálni erre a nappaliból eltűnt pedig ott volt sokáig. Kis lakásom van de a cica közepes méret. Nagyon szeretem és félek, ha nem kerül elő...

2020. dec. 23. 21:23
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

21

Ez azért így nem teljesen igaz. Nálunk kint falun egy macsek beleugrott egy fémhordóba. Ha nem szedjük ki, bent marad a marha.

2020. dec. 23. 23:20
 32/39 anonim ***** válasza:
31%

Nem kell foglalkozni az erzeketlen, allatot csak kerti disznek tarto unintelligensekkel!

Nagyon helyes, hogy aggodtal es kerested, ha pl rosszul lett volna es elbujik nem jon elo kajara se! Akar raborulhatott volna valami, megserul es azert bujik el stb. Ez a normalis, hogy aggodunk csaladtagjainkert!

2020. dec. 23. 23:38
 33/39 anonim ***** válasza:
Ha visszaolvasnád a kérdésedet rájöhetnél h hülyeség. Ajtó ablak zárva, ebből következik h bent van... nézz szét alaposabban, lehet beszorult valahova, gondolom olyan dolog nincs a házba ami azonnali halálát okozhatta volna szóval meglesz az tuti, előbb v utóbb. 2 macskám van, még sosem tűntek el a házba, valami gond van az tuti, keresgélj.
2020. dec. 24. 17:37
 34/39 anonim ***** válasza:
Már megtalálta a szennyeskosárban.
2020. dec. 24. 17:56
 35/39 A kérdező kommentje:
igen már megvan :D. csak aggódtam hogy hova tunhetett el mert még nem volt ilyen sokáig el. utána persze már ment is a kajájához :) kis falánk
2020. dec. 24. 18:11
 36/39 anonim ***** válasza:
Nem volt ilyen, hogy sokáig el, persze, csak már volt a hónapban ilyen kérdésed...
2020. dec. 25. 10:14
 37/39 A kérdező kommentje:
36.az nem én voltam!
2020. dec. 25. 12:10
 38/39 anonim ***** válasza:
Vannak bajok🤦🏻‍♂️
2020. dec. 25. 14:46
 39/39 A kérdező kommentje:
38.miért?
2020. dec. 25. 14:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!