Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Eltűnt a macskám mi tévő...

Eltűnt a macskám mi tévő legyek? SOS!

Figyelt kérdés
20 perce nem találom a cicusomat. Benti cica és nem volt még ilyen sokáig hogy ne legyen szem előtt. Kétségbe vagyok esve. Minden ajtó és ablak zérva nálam. Kizárt, hogy kiment volna. Mindent felborgattam, minden szekrénybe benéztem de sehol semmi. Direkt kikapcsoltam a tévét is hogy figyeljem a zajokat de semmi nesz vagy zörej. Csak a konyhába mentem ki vacsit csinálni erre a nappaliból eltűnt pedig ott volt sokáig. Kis lakásom van de a cica közepes méret. Nagyon szeretem és félek, ha nem kerül elő...

2020. dec. 23. 21:23
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
82%
A macska ki tud jönni mindenhonnan, ahová bemászott. Egyes példányok azzal is szórakoznak, hogy felmásznak a fára és nyávognak kétségbeesetten, amikor meg felmászol értük, akkor vidáman leugranak. Utoljára hatéves koromban dőltem be nekik.
2020. dec. 23. 22:34
 22/39 anonim ***** válasza:
63%
S egyébként mit vártál, szerinted a macskád itt lóg a Gyk-n?
2020. dec. 23. 22:36
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy hatalmas, 7 kg-os lány cicám, aki rettegett a vihartól. Elkezdett dörögni, a macsek eltűnt. Mindenhová benéztem, mindent kinyitottam, sehol. Nem nagyon aggódtam, mert ki nem mehetett (panel, emelet). Egy idő után véletlenül ránéztem a hálószobában a kisszekrényre, aminek volt egy kb. 10-15 cm magas, zárt polca, a körömlakkjaim tároltam ott. És megláttam a macsek szemét... a lakkok mögött és még csak fel sem borította őket!! :)
2020. dec. 23. 22:43
 24/39 anonim ***** válasza:
21%

Nem kell bántani szerint. Én elkövettem a hibát, hogy kinti benti macskáim vannak. Ha új lesz csak benti lesz.

Mindig ideges vagyok ha elmegyek otthonról és aludni sem tudok úgy, hogy nincsenek bent. Van, hogy bejárom a környező utcákat is utánuk.

Sajnos, amikor kaptam őket még nem tudtam, hogy hiba nem bentinek nevelni a cicákat.

2020. dec. 23. 22:47
 25/39 anonim válasza:
56%

Ahhoz képest, hogy nem történt még ilyen soha a cicáddal, december 5-én is elkezdtél itt pánikolni, mondván eltűnt a macskád és SOS...

Persze te tudod, mindenkinek joga van pánikolni, írogatni, bohóckodni.

2020. dec. 23. 22:49
 26/39 anonim ***** válasza:
68%
Akkor ezek szerint megint valami kis tinilány. Gondolhattam volna. Fárasztóak vagytok.
2020. dec. 23. 22:50
 27/39 anonim ***** válasza:
70%

"Kis lakásom van de a cica közepes méret."

Köszönjük Emese.

28/39 anonim ***** válasza:
100%

24, kinti macskánál más, ott nyilván parázik az ember, ha eltűnik (még ha a saját hülyesége is, hogy kiengedi őket).

De egy egészséges állatért egy zárt lakásban minek aggódni? Ha beszorul valahova, úgyis nyivákol, ha meg nem, akkor csak elbújt aludni.

Két benti macskám van. Igen, volt már, hogy pánikoltam miattuk, de olyankor, ha jöttünk-mentünk, és úristen mi van, ha kilógott az ajtón, és nem vettük észre.

Zárt lakásban nem pánikolok, elbújt, majd jön, ha akar. Kész.

(Nyilván egy nagyon idős állatnál megint más a szitu, ahol felmerülhet, hogy meghalni bújt el.)

29/39 anonim ***** válasza:
A cicák szeretnek dobozszerű helyekre elbújni, mint például az ágy melletti "szerszámosszekrény" fiókja.
2020. dec. 23. 22:51
 30/39 anonim ***** válasza:
56%
28. Az a baj, ha nem engedem ki, akkor szétszedik a házat és nyávognak. Ezért is írtam, hogy velük már nem tudok változtatni. :)
2020. dec. 23. 23:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!