Eltűnt a macskám mi tévő legyek? SOS!
Nem kell bántani szerint. Én elkövettem a hibát, hogy kinti benti macskáim vannak. Ha új lesz csak benti lesz.
Mindig ideges vagyok ha elmegyek otthonról és aludni sem tudok úgy, hogy nincsenek bent. Van, hogy bejárom a környező utcákat is utánuk.
Sajnos, amikor kaptam őket még nem tudtam, hogy hiba nem bentinek nevelni a cicákat.
Ahhoz képest, hogy nem történt még ilyen soha a cicáddal, december 5-én is elkezdtél itt pánikolni, mondván eltűnt a macskád és SOS...
Persze te tudod, mindenkinek joga van pánikolni, írogatni, bohóckodni.
"Kis lakásom van de a cica közepes méret."
Köszönjük Emese.
24, kinti macskánál más, ott nyilván parázik az ember, ha eltűnik (még ha a saját hülyesége is, hogy kiengedi őket).
De egy egészséges állatért egy zárt lakásban minek aggódni? Ha beszorul valahova, úgyis nyivákol, ha meg nem, akkor csak elbújt aludni.
Két benti macskám van. Igen, volt már, hogy pánikoltam miattuk, de olyankor, ha jöttünk-mentünk, és úristen mi van, ha kilógott az ajtón, és nem vettük észre.
Zárt lakásban nem pánikolok, elbújt, majd jön, ha akar. Kész.
(Nyilván egy nagyon idős állatnál megint más a szitu, ahol felmerülhet, hogy meghalni bújt el.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!