Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hiányos a macskám étrendje?...

Hiányos a macskám étrendje? Ha igen, milyen ételekkel pótoljam?

Figyelt kérdés

9 hónapos macska, 3 kg 20 dkg-os. Naponta megeszik 200 gramm alutasakos KiteKat márkájú kaját és kb. 20 gramm Friskies tápot.

Az alutasak tartalmaz csirke, nyúl, marha és lazacot, tápból marhásat vagy csirkéset adok.

Kell neki még valami ezeken kívül? Ha igen, mivel egészítsem ki?

2020. dec. 20. 19:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a valasz: egeszitsd ki hussal!
2020. dec. 21. 09:42
 12/14 anonim ***** válasza:
14%
Az én cicám csak a Friskies száraz tápot eszi meg, nagyon ritkán halas Felix tasakosat és tejet. Kiskorától kínáltuk mással is, de nem kér. Teljesen egészséges. Szerintem jó vagy, hiába megkérdőjelezhető az összetétel, nem az olcsó fajtát veszed neki. Én néha keverek bele neki vitamint,hogy ne legyen semmilyen hiánya vagy szőroldó falatot adok neki párat, abban is sok a vitamin és energetizáló. (állatorvosi javaslatra)
2020. dec. 21. 09:59
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Úgy látom lassan már a kérdezők is csupa trollok lesznek, nemcsak a válaszolók egy része. Nyilván az oldal lejáratása a cél, ez világos. Lassan nem lesz már normális kérdés, sem válasz sem.
2020. dec. 21. 10:39
 14/14 anonim ***** válasza:
73%

Oké, akkor egészíts ki Applaws táppal, mondjuk 80:20 arányban az Applaws javára :)

Üdv: #8-as.

2020. dec. 21. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!