Hiányos a macskám étrendje? Ha igen, milyen ételekkel pótoljam?
9 hónapos macska, 3 kg 20 dkg-os. Naponta megeszik 200 gramm alutasakos KiteKat márkájú kaját és kb. 20 gramm Friskies tápot.
Az alutasak tartalmaz csirke, nyúl, marha és lazacot, tápból marhásat vagy csirkéset adok.
Kell neki még valami ezeken kívül? Ha igen, mivel egészítsem ki?
Akkor milyen eledelt adjak neki?
Még mindig jobb, mint a reálos cuccok. Anyagilag jelenleg nem vagyok abban a helyzetben, hogy a legdrágább színtiszta húsos konzervet/tápot adjam neki.
Akkor már a smilla nevü táp 100x jobb!
Inkább,azt vedd!
Ezek a legalja mínőségű tápok, amikkel etetsz.
Lehet, hogy még nincs semmi baja a macskádnak, de majd lesz 5-6 év múlva.
Sok olyan macskák vannak, akiknek még ennyi sem jut, mert a környékbelijeink nálunk ennél sokkal rosszabb étkezési módszerekkel etetik a macskájukat, mint én.
A gyártó nem forgalmaz állatoknak olyan termékeket, amelyeknek káros mellékhatásokkal járnak.
17 éves volt az előző macskám, amelyik elpusztult végelgyengülésben tavaly hasonló eledellel etettem, kiváló egészségügyi állapotban volt (állatorvos közlésével!), úgyhogy bármit is mondtok, ezek csak elméleti dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!