A macskák megérzik,ha mondjuk egy társukkal egy háztartáson belül kivételezik a gazda?(jobban szereti valamelyik macskát)
Figyelt kérdés
2020. dec. 17. 22:09
11/12 anonim válasza:
Nekem is kettő van. Az egyiket én is jobban szeretem. És?? Ebbe semmi nincs. Van egy dorombolós kandúrom, viszont szemtelen, lopós, sunyiskodik aztán játssza a szentet. Van egy nőatény macskám, eléggé antiszociális fel se lehet venni, de jobban ragaszkodik hozzám mint a kandúr, egyszerűen érzem. Őt jobban szeretem. Nyilván ettől még a kandúrt is babusgatom és őt is szeretem, de egy picivel mégis jobban szeretem a másikat. Ilyen ez. Férjem meg a kandúrt szereti jobban 🙂
12/12 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Tökéletesen megértelek. Nekem is 2 idősebb cicám volt, és sajnos pont az pusztult el, amelyiket jobban szerettem. A másik mindig is érezte, hogy ő a kegyvesztett, de most, hogy egyedül maradt nagyon nyeregben érzi magát, pedig szeretni továbbra sem tudom. Ettől függetlenül persze, semmiben sem szenved hiányt, de jobban szeretnék olyan élőlényt, akihez lelkileg is kötődöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!