Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hol kapni nem horror áron...

Hol kapni nem horror áron macska játékokat?

Figyelt kérdés
Fressnapfba néztem, de annyira drágák. Vagy lehet, hogy csak nekem van kevés pénzem, de sajnálok kiadni 5+ ezret ilyen műanyag vackokra. Van esetleg más hely, ahol barátibb áron kapni?
2020. dec. 14. 11:17
 1/10 anonim ***** válasza:
87%

Petnet

Zooplus

2020. dec. 14. 11:20
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
Ezt érdemes megnézni: #zooplus [link]
2020. dec. 14. 11:29
 3/10 anonim ***** válasza:
73%
Én a nagyobb kínai üzletekben is szoktam látni pár ezer forintokért (általában 1-2, de maximum 3-4 ezer Ft). Bár azt nem tudom, hogy mennyire jó minőségileg, de amiket én láttam nem tűntek nagyon gagyinak.
2020. dec. 14. 11:32
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Az en macskam a lezert imadja, filleres tetel. Ezen kivul van par jateka, de hiaba jatszok vele, nem nagyon erdekli. Az alufolia galacsin, hajgumi es kartondoboz meg a nyero :D
2020. dec. 14. 11:45
 5/10 anonim ***** válasza:

Zooplusos játékokkal eddig 1 kivételével mindig megszívtam.

A pálcás, tollas játékok egy nyalás után esnek szét. Gyenge a ragasztásuk.

A plüss egereknek a varrása laza, 1 nap után varrhattam össze, macskamentásnak volt hirdetve amúgy de nem volt az.

Szivar alakú játék- kutyának való, olyan nagy, és műbőrből van.

A 7ezres játék alagút viszont jó, nem tudják kiszedni belőle a labdát.

Plüss, botos játékokat aliexpressről szoktam rendelni. Sok idő mire megérkeznek, de jó minőségűek.

2020. dec. 14. 11:48
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Alufólia galacsin a nyerő nálunk is 😂
2020. dec. 14. 12:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Én az ebayről szoktam rendelni fillérekért.
2020. dec. 14. 12:10
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem amikor volt régen cicám, nem nagyon játszott a megvett játékokkal, ellenben egy parafa dugóval egész nap elvolt :D
2020. dec. 14. 12:23
 9/10 A kérdező kommentje:
Uhh, köszi a válaszokat! Nálunk is a galacsin a menő, meg a wc papír, na az nagyon. Csak gondoltam kéne már valami, ami fejleszti is őket, kell hozzá gondolkodni picit, mert még így is rengeteg energiájuk marad egymás zrikálására. :D Köszi a válaszokat!
2020. dec. 14. 12:29
 10/10 anonim ***** válasza:

Én pont fordítva vagyok, mint az 5, nálunk csak a zooplusos játékok váltak be, van olyan, ami évek óta megvan pedig nyúzzák rendesen.

Csak a kedvenceinket mindig kivonják :(

2020. dec. 14. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!