Hogyan adjam be a cicának a gyógyszert?
Figyelt kérdés
A cicánk valószínűleg tüdőgyulladást kapott vagy valami hasonló az orvos szerint, elvittük orvoshoz és kapott gyógyszert, de egyszerűen nem tudom beadni neki. Ahogy az orvos próbálta csipesszel nekem nem engedi, ráadásul annyira pánikba esik, hogy rájön a tüsszögés amitől majd meg fullad, szóval így nem megy...mindenféle kajába beleraktam már, de egyszerűen érzi benne vagy nem tudom, nem eszi meg, amúgy is elég válogatós szóval oylan sok lehetőségem nincs mibe tegyem...de telesen tanácstalan vagyok, már 3 kapszulát kidobtam így és alig maradt...2020. dec. 13. 18:31
11/15 anonim válasza:
Tejfölt nem szabadna adni neki, vagy ha igen laktózmenteset. A gyógyszertől is mehet a hasa, a tejföl pedig csak ront rajta. A legtöbb macska nem tudja feldolgozni a laktózt, így komoly tüneteket tud okozni.
12/15 anonim válasza:
Én is úgy szoktam, ahogy a #6-os írja, porrá törve, tejföl helyett májasba keverve. Zavarja, lenyalja, nem kell vele szenvedni.
13/15 anonim válasza:
Ha hátra húzod a fejét akkor automatikusan kinyitja a száját. Nem fáj neki...
14/15 A kérdező kommentje:
#13: már semmi nem fáj neki, mert elment...:( sajnos kiderült nem tüdőgyulladás, hanem egy daganat volt valószínűleg, ami bevérzett...de köszönöm a segítséget.
2020. dec. 23. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!