Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Csomó van a cicám bőre alatt....

Csomó van a cicám bőre alatt. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Első sorban leszögezném én kutyás voltam, utáltam a cicákat, de az élet úgy hozta, hogy találtunk egy gyönyörűséges cicát és megmentettük. Szóval nem nagyon értek hozzájuk. Mikor idekerült szeretett rajtam aludni, de már egy ideje mikor dajkálom vonyított. Két hete kapta az utolsó oltást. Ma vettem észre hogy a gerince mellett van egy csomó. És fáj is neki. Nem tudom hova kapta az oltást, mert csak kivételes esetben lehet bemenni a kisállattal (igen tudom.. Másik rendelőt fogok keresni), viszont nem gondolom, hogy oda kapta, ahol van a csomó, bár fogalmam sincs hova kaphatnak oltást még a nyakon kívül. A nyaktól kb 2,5-3 cmre található, kb. 2 borsónyi, puha, nincs letapadva, mozog a bőrével együtt. De sír, ha bojgatom. Nagyon izgulok érte. Szobacica. Mióta nálunk van nem érintkezett a külvilággal. Csak az állatorvosi rendelőbe vittem kétszer. Szerintetek mitől lehet a csomó? Mindenképp el fogom vinni dokihoz

2020. dec. 12. 23:55
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia. Biztos fáj neki ha hozzá nyulsz. Ezt csak állatorvos tudja megmondani mi lehet, úgyhogy minél hamarabb vidd vissza. Én chipeltettem őket ~s nekem mondta h oda ahova beadta a chipet ott alakulhat ki kis göb, ne ijedjek meg. Gondolom nálad nem ez a baj forrása.
2020. dec. 13. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!