Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért lehet? Valakinek volt...

Miért lehet? Valakinek volt hasonló tapasztalata?

Figyelt kérdés
Néha a macskámnak csöpög a nyála. Jó nem folyik, de két harom nagyobb csepp azért már szerintem sok. És nem a kaja miatt van. Evés előtt vagy után nincs ilyen problémája. Ha alszik vagy mikor fekszünk és simogatom . És azt veszem észre hogy tiszta nyal a kezem. Nem tudom mennyire játszhat közbe az, hogy le vannak törve a fogai. Nem rég fogadtuk be és az eddigi macskáimnak ilyen nem volt. Amúgy a doki 5 evesnek ítélte bar a macskáknál nehéz eldönteni. De én a fogaira gyanakszom. Az alsó kettő van letöltve, de nem fáj neki. A doki jövő hétre adott időpontot hogy kihúzza, ezért sem akartam zavarni telefonon, hátha itt ismerős valakinek a probléma.

2020. dec. 10. 15:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Doromboláskor sok macska nyáladzik, a foghiányos meg pláne. Egyik cicánknak több foga hiányzik, utána akkor is nyálfoltok maradnak a lepedőn, ha csak aludni szökik fel :-)
2020. dec. 10. 15:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Ugyan, hát alvás közben az embernek is folyik néha :) Nyilván lássa doki, de minden probléma nélkül is előfordulhat ilyen.
2020. dec. 10. 16:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Rendben köszi
2020. dec. 10. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!