Hogyan segíthetnék a macskámnak?
Ivartalanítsd őket.
Pozitívumok:
-Nem lesznek felesleges kiscicák
-Sokkal nyugottabbak lesznek a macsekok, kevesebbet fognak veszekedni.
-Nem mennek el hosszabb időre és nem kóborolnak el.
Állatorvos!? Ha egy olyan macska, ami mindent megeszik, hirtelen étvágytalan, akkor beteg. Lehet, hogy pont a társa elvesztésébe betegedett bele, de akkor is elvinném dokihoz. Nem várom a csodát, hogy majd jobban lesz, mert akármi más baja lehet.
Amúgy kíváncsiságból. A másik cica miben pusztult el? Orvos látta?
Köszönöm a válaszokat. Mindhárom macska hím, az én macskám(akiről írtam) ki is van herélve. De ő képtelen házban lenni, tipikus házi macska, nincs semmilyen papírjuk. A macskám délután kapott egy kis hús maradékot és azt megette, de este nem ette meg, ezért nem értem ezt a pár óra változást. Nos a macskánk sajnos nem tudjuk, hogy sérült meg, de valószínűleg neki ment egy autónak mert a feje lapos volt és a tetején nem volt szőr, tiszta seb volt és nyávogott, gondoljuk a nyomás vagy a fájdalom miatt. És este fele elpusztult...
Eléggé bonyolult a macskáink története de így nézz ki: van két tesó az én macskám és a lány macska akiről korábban beszéltem. Neki lett macskája akivel a macskám nincs túl jobban. Ezután is lett macskája, ő aki elpusztult. Lehet csak olyan hangulata volt, hogy nem kívánta a kis sonka darabot, nem tudom.. de köszönöm szépen a válaszokat😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!