Hol találok gazdit kereső kék szemű világos szőrű, szép mintájú cicát?
Figyelt kérdés
Keveréket keresek, de sehol sem találok. Talán sziámi cirmos keverék vagy hasonló. Valakinek ötlete?2010. aug. 11. 16:03
1/13 anonim válasza:
Szia! Menhelyeken nézz szét, ott többnyire előfordulnak ilyesmi cicák :)
2/13 anonim válasza:
mi nemrég találtunk egy cicát de ö félperzsa féle lehet de szerintem nagyon szép cica csak nem kék a szeme de ha érdekel akkor küldök képet róla
3/13 anonim válasza:
küldök róla képet :D itt van : [link] szerintem nagyon szép cica ,csak nem kék a szeme és félperzsa féle lehet(a doki szerint)
4/13 anonim válasza:
Nekünk van pont egy ilyen cicánk! Kék szemű, világos szürke-fehéres a szőre. A fülei sötétebbek egy kicsit, és a farka is sötétebb. Keverék cica, az anyja szürke és barna cirmos.
5/13 A kérdező kommentje:
1. nagyon szép a talált cicátok, csak én kék szemű világosat szeretnék.
2. de jó neked, de gondolom nem kerestek neki gazdit. azért képet mutatsz róla?
2010. aug. 11. 16:54
6/13 anonim válasza:
Igazából én szívesen elajándékoznám, csak a fiam szeretné megtartani, szereti őt, gondozza.. Amúgy fejér megyei a cicus.
Megpróbálok képet csinálni majd róla, csak nincs most gépem, az előző rossz, s még nem szereztünk be újat.
7/13 anonim válasza:
8/13 A kérdező kommentje:
2010. aug. 11. 17:23
9/13 anonim válasza:
expressz.hu-n nézz körül a perzsa cicáknál írd be hogy eladó éa 4000 ft-ott írj be jah és félperzsa - perzsa ugy van írva és kiad neked egy szép kék szemű kölyök cicát am világos színű
10/13 anonim válasza:
utcso avgyok hivd fel ezt a számot:06 209-370-295 őst számot vagy a 06 20 414 4880 as számot a cicák 4-5 ezer forint és kinti benti cicáként volt tartva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!