Mi kell BIZTOS egy cicának?
És szerintetek mennyire jön ki?
Szeretnék egy cicát, régóta rágom anyáék fülét érte. Ma megmondták,hogy hogyha mindnet megveszek neki, akkor lehet egy, és (a legelső adag kaját is én veszem) utána fizetnek neki mindent.
Úgy lesz pénzem, hogy elteszem a karácsonyit/névnapit és nem veszek semmit a sulibüfében (heti 500 forintot kapok). Olyan felnőtt cicát engednek meg ami szobatiszta és örökbefogadni nem venni.
Élelmiszerboltban nem kapsz jó tápot.
Ha rendesen akarod etetni akkor minimum egy Smilla minőség kell, az olyan közepes.
Ez a minimum minőség amit megkellene adni a cicának.
Nem lesz jo. Olyan szaraztapot es alutasakosat keress neki amiben magas hustartalom van, nem ilyen 4-5% mint a felixben, whiskasban es a tobbi olcso, agyonreklamozott cuccban.
Orijen, acana, applaws, nagyon talan premiere, ezeket nezd meg, de ez csak egy par pelda, van meg tobb opcio is.
Fozhetsz is neki amugy, csak nehez azert egy jo etrendet osszeallitani, hiszen nem allhat annyibol, hogy csirkefarhatat kap egesz eleteben, aztan ennyi. Jol at kell gondolni.
Almostál 3000
Alom 800
Kajastal, vizestal 1000
Első adag kaja, 1200.
Jó lesz neki a purina one.
Ennyi.
Kell még macskahordozó is. Használtan akár olcsóbban is kifoghatsz egyet.
Játékot pedig fölösleges drágát venni, rá se bagózik. A kedvence nálunk az volt, hogy egy botra zsineget kötöttem, meg a végére egy műanyag vackot, és azt lóbáltam neki, mint egy horgászbotot. Szaladt, ugrott utána. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!