Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Eltűnt a macskám. Lehet hogy...

Eltűnt a macskám. Lehet hogy azért, mert vemhes?

Figyelt kérdés
Múlthét kedden jött be az udvarunkba és azóta itt volt!Ma reggel még itt volt de már nincs kerestem is de nem találtam. Vissza fog jönni? Mert még eddig amióta itt van nállam nem csavargott a régi macskám az csavargós volt de ő mióta itt van nem csavargott! Nem tudom mióta vemhes azt se tudom biztosan hogy vemhes e!
2010. aug. 11. 13:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Visszajött!:D Köszi a válaszokat:)
2010. aug. 11. 18:02
 12/14 anonim ***** válasza:
És vemhes? :D
2010. aug. 12. 22:49
 13/14 A kérdező kommentje:
azt még mindig nem tudom
2010. aug. 14. 18:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Valamikor régen sehol se találtuk a Kormit, aztán este ment aludni a nagyi és ijedten ugrott ki az ágyából. A macska bebújt a dunyha alá és megellett! Szegény nagyi a frászt hozta rá, hogy mi az a szőrös és meleg. Óriási botrány volt, aztán berakta az összes macsekot egy dobozba és kivitte az előszobába. Kormi a szájában akarta visszavinni a kicsiket, de akkor már zárva volt az ajtó.
2010. aug. 15. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!