Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mennyire tudod tisztán tartani...

Mennyire tudod tisztán tartani a a házat, lakást macska mellet?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a szőrkupacokra.. Állandóan porszívózni kéne, hogy mondjuk a ruhámon ne legyen szőr?elkerülhető szerintetek? Valakinek sikerül rendben tartani a házat, ruhákat, mindent macskaszőr nélkül tartani, ha macsek mondjuk fel is mehet az ágyraa mindenhova? Ha igen mennyi plussssz munkával?Tudom hogy megéri, mert annyi örömöt ad egy cicus, de félek belevágni...
2010. aug. 11. 12:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Utolsó előttinek szólt az üzi, bocsi! utolsónak meg annyit, hogy akkor ti valamit nagyon jól csináltok! nemtom mi miért nem úsztuk meg a fekete ruhána szőrt... :)
2010. aug. 11. 13:28
 12/16 Bozsikrisz ***** válasza:
Utolsó előttinek max. kopasz macskája lehet, mert minden macskának hullik a szőre.
2010. aug. 11. 13:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Házimacskáim vannak és egy maine coonom és tényleg soha nem szőröznek. Amikor jön a vedlési időszak akkor átfésülőm őket meg a kutyát is és így semmi szőr nincs sehol. Próbáljátok ti is hetente egyszer átfésülni, akkor nem fog hullani a szőrük.
2010. aug. 11. 13:33
 14/16 anonim ***** válasza:
elküldtem! :D
2010. aug. 11. 13:44
 15/16 A kérdező kommentje:
köszönöm! Válaszoltam!!! :) Igen szerintem is csak kopasz macskával nem lehet gond... De az meg a brit cicának az ellenkezője... :) Várom a további tapaszataltokat!!!
2010. aug. 11. 14:22
 16/16 anonim ***** válasza:
Nagymuteromnak 3 házi macsekja van és nyaranta 2 hetet ott töltök náluk,de abszolút nem szőrőssek a ruháim,pedig az ágyon alszanak és a házban járkálnak...,most nyáron inkább az udvaron,csak aludni járnak haza!Viszont azt gyűlölöm mikor ebéd közben felugrik az asztalra a macska és járkál..,úgy kell lehesegetni:s Meg volt hogy a tányérban macskaszőrt találtam,de ezenkivűl semmi gond!És nagymuterom nem is takarit minden nap... Bár neki rövidszőrü házimacskái vannak!
2010. aug. 11. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!