Hogy hívják a nőstény macskát?
Figyelt kérdés
és a nyúlat se tudom XD2008. nov. 30. 11:35
2/10 anonim válasza:
Az első válaszadón jót mosolyogtam. :D
Amúgy NŐSTÉNY mindkettő (nőstény nyúl, nőstény macska)
3/10 anonim válasza:
Cica gyere ide!
Nyuszi gyere ide!
Én így hívnám őket.
4/10 anonim válasza:
Az első kommentelőn és a harmadik kommentelőn nagyot röhögtem xDDDD
Amugy igaza van a második kommentelőnek mindkettő nőstény!=)
5/10 anonim válasza:
75 éves nagyanyám szerint: koca macska.
6/10 anonim válasza:
Amugy védve az elöttem levöket a nöstény, mindenhol nöstény, de a cicáknál és nyulaknál is szuka a lány " hivatalosan " mért kellett lepontozni ?
Vagy a másik jo válsza hosgxy hivják .... cicccc, a nyulat nem tom
7/10 anonim válasza:
koca macska ez tetszik :P
egyébként a nőstény táborhoz csatlakoznék
10/10 hoodlum válasza:
A nőstény az unverzalis elnevez barmely elolenyre, ez nem tudom elfogadni.... ember is lehet nosteny, meg a virag is szoval ez nem helytallo... Koca -n nevethettek, de az all eddig a legkozelebbhez, lengyel kollegat kerdeztem: Kocanak hivjak ok a nosteny macskat. Kocur a him macska... Szoval a 75 es nagymama valszeg lengyel rokonainktol atvette a szohasznalatot, amugy a lengyelekkel eleg sok kozos szavunk van, szoval elkepzlehelheto...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!