Miért ilyen a macskám? Ez a szeretet jele? (Benti)
Figyelt kérdés
Nem vagyok nagy macskás, régen volt egy aki egy világi seggfej volt, csak a kaját szerette. Pár hete kiválasztott egy kiscica az utcán, hazahoztam, orvoshoz vittem, mindent megadok neki, amit tudok. Állandóan jár utánam, visít a szobám előtt, ha kizárom és nem megy az ajtó elől addig. Ha bent van, állandóan az ölemben lóg és ha lerakom, azonnal mászik vissza.
Amikor alszik a lakás másik pontján, de nyílik az ajtóm, mint akit ágyúból lőttek ki, úgy rohan hozzám dörgölőzni.
Te vagy neki az anyuci. Viccet félre téve szerintem igen, nagyon kötődhet hozzád szerencséd van. Nekem a legfelső cicám volt ilyen nagyon szerettem sajnos ő elhunyt és azóta se volt még egy ugyan olyan cica nálunk. (4 éve hogy már nincs velem)
2020. nov. 26. 01:48
2/9 anonim válasza:
Szeret a cicád Téged, biztos nagyon jó helye van nálad.
2020. nov. 26. 01:49
3/9 anonim válasza:
Latod, vannak nem seggfej macskak is:) halas lesz azert hogy hazavitted
2020. nov. 26. 07:38
4/9 anonim válasza:
Igen, szeret téged. Te vagy a hőse, a megmentője, a pót mamája :)
2020. nov. 26. 07:49
5/9 anonim válasza:
Az én cicám már 7 hónapos mégis a könyökhajlatomban keresi a tejet xD olyankor olyan lesz mint a bébicicák, csukott szemmel orral bökdösve keres, miközben a mancsaival dagaszt. Totál fura.
2020. nov. 26. 08:10
6/9 anonim válasza:
Ahogy előttem is írták: az anyukájának tekint, kötődik.
Ki sem tudnék zárni egy ilyet😇
2020. nov. 26. 08:21
7/9 anonim válasza:
Igen, ez a szeretet jele. Azért később ez kicsit vissza fog szorulni, az én cicám 5-6 hónaposan már nem volt ennyire ragaszkodó, az ivartalanítás után.
Cuki, becsüljétek meg egymást :)
2020. nov. 26. 09:01
8/9 anonim válasza:
Igen, ez a szeretete jele. :) Hálás neked, nem akar elveszíteni. Azért sem akarja, hogy külön helyiségben legyen, ahol nem lát Téged. Szeretne a "pót mami" melett maradni, hálálkodni.
2020. nov. 26. 11:30
9/9 anonim válasza:
Szeret, mert biztonságot adtál neki. Ha pici, akkor főleg a mamájának tekint. Ne zárd ki, élvezd hogy ilyen hálás!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!