Megismerik még egymást?
A várható reakció miatt érdekel hogy felismerik e egymást.
Természetesen fokozatosan csinálom majd az összeszoktatást, akár pozitív a reakció, akar nem :)
Fogalmam sincs, de nem is érdemes logikát keresni ebben a pontozási rendszerben... Valakinek nem tetszett a válasz ¯\_(ツ)_/¯
Én mindenkit felpontoztam.
Nem tudom .... de nálunk született 4 kis cica. 3 cicát idegen helyre adtunk tovább (persze szűrtük a jelentkezőket), egyet pedig egy ismerősünkhöz, akitől néha elkérjük a cicát 1 napra.
Elválasztás után kb 1 hónapon át nem kértük el.
Majd mikor előszőr elkértük az apuka cica megismerte (vagyis úgy tünt, de ő minden fiatal cicával nagyon jól bánik) viszont az anyuka cica egyátalán nem ismerte meg.
Morgott rá, amikor a kicsi megpróbált közeledni és pár pofont is adott neki.
A kicsi ettől függetlenűl szeretett volna oda menni és egyből szopizni próbált mert ő felismerte.
Nekem volt, hogy az egyiket külön kellett zárni a másiktól, mivel sajnos balesetet szenvedett, és az orvos utasítására el kellett különíteni a cicákat.
Megismerték egymást. Pedig jó 1,5 hétig külön voltak.
Semmi nem változott meg... változatlanul utálják egymást. :D
8#
Off
Miért "kéritek el" a cicát? Ez olyan fura nekem. 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!