Ha hozok egy új kiscicát sikerülne a nyáron elpusztult cicám okozta szomorúságon túllépni?
Hát ha azt is szélnek ereszted majd,akkor az is eltűnik .
Ha kiszökött,akkor nem szóltam .
Nem tudom, írtad, hogy van jelenleg 3 macskád, ha hoznál egy kiscicát akkor 4 lenne.. Az mitől lenne jobb?
Nyáron halt meg a cicád, azóta még csak néhány hónap telt el, gyászold meg, teljesen normális, hogy szomorú vagy. Részvétem!
Ha már nem kell kérdést kiírnod, hogy jó ötlet-e még egy macska és készen állsz akkor fogadj be egyet (/vegyél)!
Szerintem még nem allsz készen. Olyan úgysem lesz az új, mint akit elveszitettel. Ne potlekot keress, hanem adj idot magadnak, mert talán par ev mulva teljesen véletlenül belebotlassz egy olyan cicaba, aki rabul ejt. Minden cicat másképp lehet szeretni. Az első macskam utan, aki nagyon makacs es agressziv volt, határozottan azt éreztem, hogy biztos nem lesz több macskam.
Aztán teltek az evek, nagyjabol egy jo 6 ev es felmerult a cica lehetosege. Neztem, kerestem, aztán hagytam. Majd ujra... Mig vegul találtam egy kopp ugyanolyan cicat, mint az előző, avval a különbséggel, hogy o lany.
Teljesen mas a 2 macska. Eg es fold kb. A mostani cicam nyugodt, békés, de nagyon huncut. 💖
Imadom ot. Talán jobban hozzam nott, mint a másik cicam, mert o tényleg mas "szemelyiseg".
Szóval, szerintem varj. Adj időt magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!