Hát őő...
Arányaiban egész "jó".
Nyilván ők sem egyformák, de ha ugyanazt az egyet vizsgálom több szempontból, eltérő eredményt kapok.
Sokszor nem reagál az én érzelmeimre. Nem vígasztal, nem mutat hálát semmi iránt, van hogy senkit nem vár haza, nem üdvözöl, de elutasítja az érintést is, már ha a közelébe fekszek csapkodja a farkát. Ok nélkül támad, harap, tép. Lassan pislogva, szépen nyúlva, lágy hangon sem fogadja a közeledést. Ördögi forgó szemekkel néz és azonnal kiengedett körmökkel támad, ha közelítünk.
Majd ugyanez a cica párom érkezésekor égtelen dorombolásba kezd, veti magát el, beszédes, ragaszkodó és ezt felém is kimutatja!
Látszólag ok nélkül, pillanatok alatt vált érzelmeket.
Este véresre tép, mert lenyúlok megsimítani, majd reggel átesek rajta, mert dagaszt és elém veti magát szeretetteljesen, mindent bevetve. Hosszasan simíttat, dörzsölődik, nyal. Ha én teszem fel az ágyra elszalad minden egyes napszakban, de magától purrogva jön dörzsölődni.
Én ezt intelligenciának nem nevezném, de sosem adnám oda senkinek!!! :D :D :D
#7 “felületes szemlélő”
Nem hiszem, hogy csak felületes szemlélőként tűnnek a kutyák őszintének és hűségesnek. Tényleg azok. Kevés náluk jobb lelkű élőlény van a világon. A macskák nagyon megosztó személyiségek, a vadabb típusokban kimondott rosszindulat van, minden túlzás nélkül. Én személy szerint csak a bújós cicákat szeretem, de úgy átlagban nem szeretem őket, sosem tudnék bízni egy macskában. Leginkább csak azért ragaszkodnak valakihez, mert kaját ad nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!