Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit írjak a hírdetésre?

Mit írjak a hírdetésre?

Figyelt kérdés
Kölyökcicákat szeretnék elajándékozni de nincs sok jelentkező ezért arra gondoltam papírokat tennék ki a városban és most szerkeszteném meg a gépemen, de nem tudom mit írjak rá pontosan. "Kiscicák gazdit keresnek!" ez lenne a tetején alatta a képük és utána mit írjak? Hogy szeptemberben lehet őket elvinni amikor másfél hónaposak lesznek? és persze alatta a számom.
2010. aug. 10. 20:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Akármit odaírhatsz, nem lesz sok jelentkező, mert rengeteg a gazdátlann macska.

Mindenképpen ivartalaníttasd az anyacicát!

2010. aug. 10. 20:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Tündéri kiscicáimat szerető gazdinak elajándékoznám, szeptemberi elvitellel.

Tel:

De ilyenkor tényleg sok a kismacska, minden évben ezt úgysem fogod tudni eljátszani.

2010. aug. 10. 20:45
 3/5 A kérdező kommentje:
akkor egyébb ötlet hogy mit tehetnék?:S
2010. aug. 10. 21:17
 4/5 anonim ***** válasza:
a 2 szövege jó nagyon, elsőre nézd meg, hogy van e jelemtkező, aztán a többbi.
2010. aug. 10. 21:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem is jó a 2. amit írt. Egyébként fel tudnád nevelni őket, ha esetleg nem lenne gazdijuk? Csak olyanoknak nem szükséges az ivartalanítás, akik gondját tudják viselni a kiscicáknak. Egyébként express.hu-n is meghirdetheted őket. A fényképüket ide is belinkelhetnéd, kíváncsi vagyok rájuk :)
2010. aug. 11. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!